Bu 3 ekran kartı arasında çok kaldım. Normalde Asus alacaktım fakat Zotac' ı duydum ardından Galax çıktı başıma kafam çok karışık sizce bu üçünden hangisi daha iyi performans verir?
Zotac pişmanlık desem nereden bileceksin diyeceksin GTX770 vardı.Alalı 4-5 ay oldu bozuldu Allah'tan aldığım yerde yoktu hemen para iadesi istedim.MSİ GTX 970 aldım daha sorun çıkarmadı.İstersen buraya da bakabilirsin Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ?
Bu 3 ekran kartı arasında çok kaldım. Normalde Asus alacaktım fakat Zotac' ı duydum ardından Galax çıktı başıma kafam çok karışık sizce bu üçünden hangisi daha iyi performans verir?
Ben kullanmadım. Ama her Zotac GPU karşılaştırmasında Zotac eleniyor (forumlarda). Ben Recep Baltaş gibi tecrübeli kişilerin sözüne dayanarak söylüyorum.
O fiyat aralağında alacaksanız mühendislik harikası olan EVGA alabilirsiniz. En iyi Nvidia'nın GPU'larını geliştiren marka. EVGA ve soğutması ile de halen dediğin markalardan iyi.
Arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olacak ama, en iyi rakibi ile arasında +100mhz fark olan Zotac GTX970 AMP! Extreme Core Edition tercih edilmeli, gereksiz pahalı olan x markaların fanboyluğunu yapmayın, en serin çalışan 970'de bu kart. 63 dereceyi geçmiyor en kral oyunda. İkinci elini alacak arkadaşlara referans olabilir bu yazdıklarım.