SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2014 #11 omy dedi: İyi o zaman. Yarın Kadıköy'de görürsünüz benim dükkanı "Omy Bilgisayar" diye. Genişletmek için tıkla... Abi İstanbul'da oturmadığım için şimdiden hayırlı olsun diyorum
omy dedi: İyi o zaman. Yarın Kadıköy'de görürsünüz benim dükkanı "Omy Bilgisayar" diye. Genişletmek için tıkla... Abi İstanbul'da oturmadığım için şimdiden hayırlı olsun diyorum
Apocalypse Kilopat Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 649 Yer İzmir, Turkey, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2014 #12 İstanbul ilinde oturmadığım için gelip elden alma imkanım yok, bu yüzden kargoyla yollamak durumundasınız. Bana satıyor musunuz ? Satmıyor musunuz ?
İstanbul ilinde oturmadığım için gelip elden alma imkanım yok, bu yüzden kargoyla yollamak durumundasınız. Bana satıyor musunuz ? Satmıyor musunuz ?
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2014 #13 Size bir e-posta adresi içeren mesaj yolladım.