Zotac RTX 2060 2K'da sıkıntı çıkarır mı?

Kereminho10

Hectopat
Daha fazla  
İşlemcim i5-9400F ekran kartım Zotac RTX 2060.
2K monitör almak istiyorum ama oyun performansının nasıl etkileneceğini bilmiyorum.
Almak istediğim monitör XG27ACS.
Bu monitörde performans düşüklüğü yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyundan oyuna değişir bende de var 2060 Ghost of tsusima1080p de DLSS ile ultrada 45 50 zor oynuyorum OC ile olabilecek Max değerleri girdim hem de(1000MHz 110 clock)

Gayet akıcı oynarsın ama bazı oyunlar sıkıntılı.

Ana monitörüm bu indirimli olarak aldım kötü yanı hoparlör olmasını isterdim.
Sistemin 2 k pek elverisli değil ilerleyen zamanda yükseltmeni isterim ama bu monitör al pişman olmazsın.

Elimde PS5'te var. Şimdi 1080p alsam PS5 için kötü olacak 2K alsam PC'nin performası düşecek. Kafam çok karışık şu an.

1080p için bu monitöre bakıyorum bu monitör nasıldır.

Elimde PS5'te var. Şimdi 1080p alsam PS5 için kötü olacak 2K alsam PC'nin performası düşecek. Kafam çok karışık şu an.

Bence al PS5 de oynicağın zamanda 2K da kullanırsın kasada 1080p ama 2K'yı kasada kullansanda sıkıntı çıkmaz

bütçe 2k ya çıkıyorsa 2k alınmalı dediğim gibi ps5 varmış bide, o makina bence 1080p de harcanıyor

PC'de çok fazla oyun oynamıyorum zaten. CS ve Valorant oynuyorum. Bunlarda sorun yaratmaması benim için yeterli.

PC'de çok fazla oyun oynamıyorum zaten. CS ve Valorant oynuyorum. Bunlarda sorun yaratmaması benim için yeterli.

Yaratmaz,onlar ekran kartlık değil işlemciye bakan oyunlar 1080P'ye alırsın eğer memnun etmezse ama sistemin 2K da 200FPS'leri verir. i3 10th ile ben 220 görüyordum cs de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…