Zotac RTX 2060 ısınıyor

talhacelik

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar en basit oyunların ana menüsünde fan hızını 85'lere çıkartıyor, GPU sıcaklığı da 84'leri görüyor. Pro Soccer Online gibi bir oyunun menüsünde bile neden böyle oluyor? Konuyu yazarken oyunu açtım ve gördüğünüz gibi böyle.

Çoğu simulasyon oyunlarında da oluyor.

Kasam bu: https://www.hepsiburada.com/vento-v...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.35.3
Ekran kartı: Zotac GAMING RTX2060 GDDR6 6GB 192Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 2060 fazla ısınan ve bir o kadar da güç tüketen bir ekran kartı. Üst seviye soğutma çözümleri hariç ısınması pek de anormal sayılmaz. Undervolt işlemi uygulamayı denediniz mi hiç?

Bende de ASUS DUAL RTX 2060 bulunmakta. Yaz aylarında 75 derece olduğunu hatırlıyorum. Undervolt yaptım ve şimdi 60-61 derecelerde geziyor. Undervolt yapmanızı tavsiye ederim.

Ek olarak kasanızın mesh yapıda olması ve hava akışının iyi olması sıcaklıkları düşürme konusunda yarar sağlar.

Son düzenleme:
Sıcaklık olarak çık sıkıntı sıcaklıklar da değil aslında ama 2060 ekran kartı zaten fazla ısınan bir kart.

75 derecede kullanmak zararlı değil mi?

Sıcaklık olarak çık sıkıntı sıcaklıklar da değil aslında ama 2060 ekran kartı zaten fazla ısınan bir kart.
84 derece sıkıntılı değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…