ZOTAC RTX 2060 model sıcaklık farkları

Bakisanlan

Kilopat
Daha fazla  
İncehesaptan şu sisteme R7 2700X ve ZOTAC RTX 2060 eklemesi yapacağım fakat sistemdeki ZOTAC RTX 2060 bu. İnternette bu kart hakkında neredeyse hiçbir şey bulamadım. En çok merak ettiğim şey sıcaklık değerleri. İnternette şu ZOTAC RTX 2060 TWİNFAN modeliyle ilgili onlarca sıcaklık vesayre videosu var fakat benim aradığım yok. Bu iki kart arasında sıcaklık olarak çok fark var mıdır?

Çok fark yok, Zotac soğutma konusunda başarılı bir firma. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ancak mümkünse güç kaynağını değiştirin, sistemin kalbini Gamepower gibi foson üretim firmalara emanet etmeyin. Corsair VS550 550W öneririm.

Yarın öğlen unutmazsam ölçerim sıcaklık değerini.
RTX 2060 zaten ısınan bir kart değil, Zotac' da başarılı bir firma.

Sisteminiz benim alacağım sistem mi? Sisteminizde linkte bahsettiğim TWİN FAN olmayan model mi var?

Sisteminiz benim alacağım sistem mi? Sisteminizde linkte bahsettiğim TWİN FAN olmayan model mi var?
Kendim bu sistemi özelleştirdim ve 2700x ile birlikte aldım. Hiçbir sorun yok ekran kartı boşta 35 derece ses bile çıkartmıyor. Zotac iyidir. PSU'dan yana da hiçbir sorun yok başarılı.

Kendim bu sistemi özelleştirdim ve 2700x ile birlikte aldım. Hiçbir sorun yok ekran kartı boşta 35 derece ses bile çıkartmıyor. Zotac iyidir. PSU'dan yana da hiçbir sorun yok başarılı.

Hocam sisteminizde ZOTAC 2060 mı var?

Hocam sıcaklık değerlerini atıcaktınız.

Son düzenleme:
Şu an da en ağır yükte maksimum 69 derece sıcaklık tabi yazın en sıcak zamanda 5-10 derece yukarı olur. Yine de sıcaklık değerleri bana göre gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…