Syzer Centipat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 28 15 Ocak 2020 #21 Bakisanlan dedi: Belirttiğim gibi incehesap[uber] sistemi ZOTAC RTX2060 ve RYZEN 7 2700X ve birkaç değişiklik yaparak satın aldım, gelince paylaşırım dostum. Genişletmek için tıkla... Geldi mi sistem?Ben de benzer bir sistem aldım.Sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız?
Bakisanlan dedi: Belirttiğim gibi incehesap[uber] sistemi ZOTAC RTX2060 ve RYZEN 7 2700X ve birkaç değişiklik yaparak satın aldım, gelince paylaşırım dostum. Genişletmek için tıkla... Geldi mi sistem?Ben de benzer bir sistem aldım.Sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız?
B Bakisanlan Kilopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 354 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2020 #22 Hocam daha gelmedi bekliyorum.
C cngzkdr Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 40 15 Ocak 2020 #23 Bakisanlan dedi: Hocam daha gelmedi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum senin aldığın sistemdeki özelleştirmede ben 2060 özelleştirmesini göremedim ama kalktı mı acaba ?
Bakisanlan dedi: Hocam daha gelmedi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum senin aldığın sistemdeki özelleştirmede ben 2060 özelleştirmesini göremedim ama kalktı mı acaba ?
orge Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 1.273 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1525473624 15 Ocak 2020 #24 Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle
B Bakisanlan Kilopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 354 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2020 #25 cngzkdr dedi: Dostum senin aldığın sistemdeki özelleştirmede ben 2060 özelleştirmesini göremedim ama kalktı mı acaba ? Genişletmek için tıkla... Hocam kaldırmışlar RTX 2060 seçeneğini, isterseniz müşteri hizmetlerini arayıp sorun, bilgili oluyolar o konuda. Arkadaşlar PC elime ulaştı birkaç gün içinde konu açarak ZOTAC RTX 2060'ın performans değerlerini paylaşmayı düşünüyorum. Syzer dedi: Geldi mi sistem?Ben de benzer bir sistem aldım.Sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam sıcaklık değerleriyle alakalı konu açtım bakabilirsiniz. Son düzenleme: 23 Ocak 2020
cngzkdr dedi: Dostum senin aldığın sistemdeki özelleştirmede ben 2060 özelleştirmesini göremedim ama kalktı mı acaba ? Genişletmek için tıkla... Hocam kaldırmışlar RTX 2060 seçeneğini, isterseniz müşteri hizmetlerini arayıp sorun, bilgili oluyolar o konuda. Arkadaşlar PC elime ulaştı birkaç gün içinde konu açarak ZOTAC RTX 2060'ın performans değerlerini paylaşmayı düşünüyorum. Syzer dedi: Geldi mi sistem?Ben de benzer bir sistem aldım.Sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam sıcaklık değerleriyle alakalı konu açtım bakabilirsiniz.