Xergeon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.279 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #11 Hocam kart çok uygun fakat @Anilkyae hocamın da dediği gibi dosta korku salıyor :/ Ayrıca RTX 2070 gibi güçlü bir GPU'ya ufak, tek bir fanın yetersiz kalacağını düşünüyorum.
Hocam kart çok uygun fakat @Anilkyae hocamın da dediği gibi dosta korku salıyor :/ Ayrıca RTX 2070 gibi güçlü bir GPU'ya ufak, tek bir fanın yetersiz kalacağını düşünüyorum.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 26 Haziran 2023 #12 rubefaicent dedi: Gelip evimde test yapabilirsiniz dedi. Ben oyun oynamak için alıyorum. Sizce bu kart bana uygun mu ? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamak için yeterli bir kart ama fiyat konusunda bir fikrim yok diğer 2070 modellerine bakıp ona göre alın.
rubefaicent dedi: Gelip evimde test yapabilirsiniz dedi. Ben oyun oynamak için alıyorum. Sizce bu kart bana uygun mu ? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamak için yeterli bir kart ama fiyat konusunda bir fikrim yok diğer 2070 modellerine bakıp ona göre alın.