Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 11 Mayıs 2022 #1 ZOTAC GeForce RTX 3050 Twin Edge 8GB GDDR6 128Bit NVIDIA Ekran Kartı Uygun Fiyatları ile Tebilonda ZOTAC Marka ZOTAC GeForce RTX 3050 Twin Edge 8GB GDDR6 128Bit NVIDIA Ekran Kartı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com
ZOTAC GeForce RTX 3050 Twin Edge 8GB GDDR6 128Bit NVIDIA Ekran Kartı Uygun Fiyatları ile Tebilonda ZOTAC Marka ZOTAC GeForce RTX 3050 Twin Edge 8GB GDDR6 128Bit NVIDIA Ekran Kartı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com
S StrainGauGe Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 930 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci[Üniversite] 11 Mayıs 2022 #2 Ekran kartı güzel fakat NVIDIA severleri kızdıracak bir şey yazacağım. Bu paraya RX 6600 almak daha mantıklı tabii. 400TL eklemek şartıyla.
Ekran kartı güzel fakat NVIDIA severleri kızdıracak bir şey yazacağım. Bu paraya RX 6600 almak daha mantıklı tabii. 400TL eklemek şartıyla.
E Eternal FİRE Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.773 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #3 Bu kartın soğutması başarılı cidden.
E Eternal FİRE Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.773 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #4 Bende de var güzel kart ama power limit olayı çok kötü olmuş.
S StrainGauGe Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 930 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci[Üniversite] 11 Mayıs 2022 #5 Bu ön yargıyı kırmakta fayda var çünkü adamlar ciddi bir ders çıkarmış hatalarından artık eskisi gibi kötü yorumlar göremiyorum. Eternal FİRE dedi: Bende de var güzel kart ama power limit olayı çok kötü olmuş. Genişletmek için tıkla... Power limit nedir ?
Bu ön yargıyı kırmakta fayda var çünkü adamlar ciddi bir ders çıkarmış hatalarından artık eskisi gibi kötü yorumlar göremiyorum. Eternal FİRE dedi: Bende de var güzel kart ama power limit olayı çok kötü olmuş. Genişletmek için tıkla... Power limit nedir ?
E Eternal FİRE Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.773 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #6 StrainGauGe dedi: Bu ön yargıyı kırmakta fayda var çünkü adamlar ciddi bir ders çıkarmış hatalarından artık eskisi gibi kötü yorumlar göremiyorum. Power limit nedir ? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam rx6600 çogu kartın soğutması çöp saphirede dahil ondan amd watt limit koymuş. Power limit kartın daha az güc cekmesi için işte daha az guc cekince faha az ısınıyor.
StrainGauGe dedi: Bu ön yargıyı kırmakta fayda var çünkü adamlar ciddi bir ders çıkarmış hatalarından artık eskisi gibi kötü yorumlar göremiyorum. Power limit nedir ? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam rx6600 çogu kartın soğutması çöp saphirede dahil ondan amd watt limit koymuş. Power limit kartın daha az güc cekmesi için işte daha az guc cekince faha az ısınıyor.