Yanlış görmediysem bu fiyatlardan daha ucuz RX 6600 vardı gaming gecesinde. Artık stoklar oturuyor gün geçtikçe daha da ucuzlar tahminimce, en azından USD bazında. Aceleniz yoksa almanızı hala tavsiye etmiyorum, bu kartlar için bu fiyatlar gerçekten fazla.
RTX 3050 ile RX 6600 arasında 80 dolarlık bir fark var ancak RTX 3050 önerilen satış fiyatından daha yüksek fiyatlara satılıyor. Ortalama olarak 1000 TL daha ucuza satılması gerekiyor RTX 3050'nin ancak NVIDIA kartlara daha yüksek bir talep olduğundan daha fazla düşeceğini pek sanmıyorum.Yanlış görmediysem bu fiyatlardan daha ucuz RX 6600 vardı gaming gecesinde. Artık stoklar oturuyor gün geçtikçe daha da ucuzlar tahminimce, en azından USD bazında. Aceleniz yoksa almanızı hala tavsiye etmiyorum, bu kartlar için bu fiyatlar gerçekten fazla.
Edit: Yanlış görmüşüm RX 6600 XT'ymiş gördüğüm model, ama hala bu karta bu fiyatın fazla olduğu fikrimi savunuyorum.
Ben genel kart piyasasından dolayı düşeceğini savunuyorum. Stoklar geçtiğimiz zamana göre çok daha normal ancak fiyatı hâlâ tutmaya çalışıyorlar. Büyük ihtimalle halving'e kadar da kartlar hak ettiklerinden daha fazla fiyat biçilerek satışa sunulacak. Neyse abi alın geçin vazgeçtim ben ülkenin koşulları düşününce seçimde bir kriz çıkar bir şey olur.RTX 3050 ile RX 6600 arasında 80 dolarlık bir satış farkı var ancak RTX 3050 önerilen satış fiyatından yüksek bir fiyata satılıyor. Ortalama olarak 1000 TL daha ucuza satılması gerekiyor RTX 3050'nin ancak NVIDIA kartlara daha yüksek bir talep olduğundan daha fazla düşeceğini pek sanmıyorum.
Intel tarafında yeni kartların fiyatları nasıl olacak en çok onu merak ediyorum. 4500 TL'ye kadar bütçem var RX 6500 XT modeline bulaşmak istemediğimden A380 modelini bekliyorum. Umarım beklediğime değer. Stok konusunda Intel üretimi kendi yaptığından kartın hak ettiği neyse o fiyata satılır diye düşünüyorum.Ben genel kart piyasasından dolayı düşeceğini savunuyorum. Stoklar geçtiğimiz zamana göre çok daha normal ancak fiyatı hâlâ tutmaya çalışıyorlar. Büyük ihtimalle halving'e kadar da kartlar hak ettiklerinden daha fazla fiyat biçilerek satışa sunulacak. Neyse abi alın geçin vazgeçtim ben ülkenin koşulları düşününce seçimde bir kriz çıkar bir şey olur.![]()
Bakalım rekabet her zaman iyidir, özellikle bizler için.Intel tarafında yeni kartların fiyatları nasıl olacak en çok onu merak ediyorum. 4500 TL'ye kadar bütçem var RX 6500 XT modeline bulaşmak istemediğimden A380 modelini bekliyorum. Umarım beklediğime değer. Stok konusunda Intel üretimi kendi yaptığından kartın hak ettiği neyse o fiyata satılır diye düşünüyorum.
Düşecek.. rahat olun. En çokta bu 3050 düşecek. Ne sevimsiz bir kart ama![]()
Seneler önce RX 570 fiyatına satılan 1050 Ti neydi ise benzeri tekrarlanıyor. Maymun gözünü açtı artık, ya güzel indirim yapacaklar ya da bu fiyata adam gibi bir 3050 Super getirecekler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.