nuvxhlm Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 Zotac RTX 3060, boştayken ekran kartı 60 dereceyi geçiyor ve fanları dönmeye başlıyor bu sıcaklıklar normal mi?
Zotac RTX 3060, boştayken ekran kartı 60 dereceyi geçiyor ve fanları dönmeye başlıyor bu sıcaklıklar normal mi?
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #2 Boşta biraz fazla. Yükte kaç derece?
GRBreakpoint Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 3.390 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #3 Kasanızın hava akışı iyi olmayabilir mesh değilse. Ekran kartını arka planda kullanan bir şey olabilir. Zararlı yazılım (virüs, trojan) olmadığından eminseniz kasadandır. Benim kart boşta 2K video izlerken hatta 37-42 derece arası.
Kasanızın hava akışı iyi olmayabilir mesh değilse. Ekran kartını arka planda kullanan bir şey olabilir. Zararlı yazılım (virüs, trojan) olmadığından eminseniz kasadandır. Benim kart boşta 2K video izlerken hatta 37-42 derece arası.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #4 Kart 60 dereceye kadar fan açmıyor, bu sıcak havalarda fanlar çalışmıyorken ısınması normal. Benim 1070Ti'ım da 55 derecelerde geziyor.
Kart 60 dereceye kadar fan açmıyor, bu sıcak havalarda fanlar çalışmıyorken ısınması normal. Benim 1070Ti'ım da 55 derecelerde geziyor.
nuvxhlm Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #5 GRBreakpoint dedi: Kasanızın hava akışı iyi olmayabilir mesh değilse. Ekran kartını arka planda kullanan bir şey olabilir. Zararlı yazılım (virüs, trojan) olmadığından eminseniz kasadandır. Benim kart boşta 2K video izlerken hatta 37-42 derece arası. Genişletmek için tıkla... kasa mesh. AlperInferno dedi: Boşta biraz fazla. Yükte kaç derece? Genişletmek için tıkla... 75 civarı.
GRBreakpoint dedi: Kasanızın hava akışı iyi olmayabilir mesh değilse. Ekran kartını arka planda kullanan bir şey olabilir. Zararlı yazılım (virüs, trojan) olmadığından eminseniz kasadandır. Benim kart boşta 2K video izlerken hatta 37-42 derece arası. Genişletmek için tıkla... kasa mesh. AlperInferno dedi: Boşta biraz fazla. Yükte kaç derece? Genişletmek için tıkla... 75 civarı.