Zotac RTX 3060 Ti nasıldır, diğer modellerden farkı ne?

Mytharrow75

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu aralar ekran kartı bakıyorum ve aklımda bir soru oluştu. Mesela Vatan Bilgisayar'da RTX 3060 Ti ekran kartları mevcut fakat Zotac ve ASUS'un ekran kartlarını gözüme kestirdim. Zotac'ın ekran kartında 2 tane fan var fakat ASUS'da 3 tane. Bu FPS'de çok büyük değişimler fark eder mi? Soğutma konusuna gelince Zotac kötü mü neden 2 tane fanı var? Ve aralarındaki fiyat farkı neden bu kadar büyük? Cevaplarsanız seviniri.

Sogutmasini kotu buluyorum. Benzer fiyatlarda daha guzel alternatifleri var.

Soğutma konusunda fark eder. Soğutma yeterli ise fps açısından fark olmaz.

Aralarındaki fiyat farkı marka değerinden. FPS olarak hiçbir fark yapmaz. Zotac gayet başarılı bir marka alabilirsin.

Zotac marka olanla 75 derecede oyun oynarsın, ASUS olanla 65 derecede. Model bilinmediği için rakamlar biraz sallamasyon. Aşağı yukarı böyledir.

Palit'in soğutması daha iyi diye biliyorum Palit alabilirsiniz aynı para olmalılar.

Recep Baltaş tarafından önerilmeyen bir marka. Ben kendisinin görüşlerine değer veririm. Gerisi sizin kararınız.

O bunu önermiş bu şunu önermiş diye ezbere gitmemek gerekiyor, teknoloji sürekli gelişen değişen bir şey. Her marka kötü soğutma çıkarabiliyor zaman zaman ben 1660 model Zotac kullanıyorum 2 seneye yakın olacak gayet memnunum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burada kartın testi var, 70 derecenin üstüne çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…