Zotac RTX 3060 Twin Edge ekran kartı 60 derece olmadan fanlar çalışmıyor

Hocam merhaba kartı hepsiburadan mı aldın. Bende almayı düşünüyorum, memnunmusun.

Hocam merhaba kartı hepsiburadan mı aldın. Bende almayı düşünüyorum, memnunmusun.
Gamers arena sangal pro almıştım, ilk kasalı pc'im olduğu için bir şey demem zor ama ben ekran kartının şu an da 75 dereceyi geçtiğini görmedim. Performansı da çok tatmin edici, nvidia experience ile oyunları optimize edip giriyorum, şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Cumartesi günü geldi her gün bakamadım üniden dolayı ama çok memnunum, fakat rtx ve dlls deneme şansım daha olmadı. Birde kart 60° geçince fanları ortalama 1400 rpm de çalışıyor ama programla arttırabiliyorsun, düşünce de otomatik duruyo, alıcağım diyorsan arada bir göz at.

Hocam merhaba kartı hepsiburadan mı aldın. Bende almayı düşünüyorum, memnun musun?

Merhaba, ben bahsettiğimiz ekran kartını Hepsiburada üzerinden satın aldım ve son derece memnunum. Önünde 3 ve 1 de egzoz fan olmak üzere kullandığım camı kapalı kasamda 1440p ve %100 kullanımda sıcaklık 71 dereceyi hiç geçmedi.

Alayım mı alayım mı derken 7999 dan 8299 a çıktı vay arkadaş ya.. anlatıklarınızla amd tarafından iyice soğudum resmen huzuru anlatıyorsunuz sağolun
@sakuraiden @Coeus

Ben 100% kullanımda 80 dereceyi gördüm. Yaz olması, kasanın kötü olması, sadece 1 giriş 1 çıkış fanı olması, kasanın hava akışının kötü olması gibi şeyler olmasa 70 dereceyi görürüm herhalde . Boştayken de fanları çalıştırmıyor 50 derece buluyor.

Tabii, her şey etken. Ben hâlâ temizlik yapmadım ve kasamın yanı açık, en fazla 74 derece gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…