TriqetraZ Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 794 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #11 GizliPex dedi: Yurt dışı alışverişinde 1500 euro olan sınır 150 inecek. Yani 150 euro üstü alışverişler için ek vergi ve gümrük müşaviri vesaire gerekecek. Genişletmek için tıkla... Konuya baktım sadece bir belge gönderilmesi gerekiyor yazıyor. Son 3mesaja baksana bi ben mi yanlış anladım.
GizliPex dedi: Yurt dışı alışverişinde 1500 euro olan sınır 150 inecek. Yani 150 euro üstü alışverişler için ek vergi ve gümrük müşaviri vesaire gerekecek. Genişletmek için tıkla... Konuya baktım sadece bir belge gönderilmesi gerekiyor yazıyor. Son 3mesaja baksana bi ben mi yanlış anladım.
Hakan_SS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2017 Mesajlar 1.758 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #12 unal64 dedi: Konuya baktım sadece bir belge gönderilmesi gerekiyor yazıyor. Son 3mesaja baksana bir ben mi yanlış anladım. Genişletmek için tıkla... Kimse tam olarak ne olacağını kestiremiyor hocam. Gün geldiğinde göreceğiz.
unal64 dedi: Konuya baktım sadece bir belge gönderilmesi gerekiyor yazıyor. Son 3mesaja baksana bir ben mi yanlış anladım. Genişletmek için tıkla... Kimse tam olarak ne olacağını kestiremiyor hocam. Gün geldiğinde göreceğiz.
TriqetraZ Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 794 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #13 GizliPex dedi: Kimse tam olarak ne olacağını kestiremiyor hocam. Gün geldiğinde göreceğiz. Genişletmek için tıkla... Dün 5dkyla 11kya 3070 kaçırdım umarım bir daha stoğa girer şu işler çıkmadan.
GizliPex dedi: Kimse tam olarak ne olacağını kestiremiyor hocam. Gün geldiğinde göreceğiz. Genişletmek için tıkla... Dün 5dkyla 11kya 3070 kaçırdım umarım bir daha stoğa girer şu işler çıkmadan.
Hakan_SS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2017 Mesajlar 1.758 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #14 unal64 dedi: Dün 5dkyla 11kya 3070 kaçırdım umarım bir daha stoğa girer şu işler çıkmadan. Genişletmek için tıkla... Technopat indirim köşesi ve donanımhaber ekran kartı takibi ana konuyu sıklıkla takip edin muhtemelen yakalarsınız.
unal64 dedi: Dün 5dkyla 11kya 3070 kaçırdım umarım bir daha stoğa girer şu işler çıkmadan. Genişletmek için tıkla... Technopat indirim köşesi ve donanımhaber ekran kartı takibi ana konuyu sıklıkla takip edin muhtemelen yakalarsınız.