Zotac RTX 3090 vs Gainward RTX 3090

Neden düşünmüyorsunuz? Driver sorunu falan geride kaldı.

Neden düşünmüyorsunuz? Driver sorunu falan geride kaldı.
Star citizen için takip ettiğim bazı kanallar var özellikle tenpoundfortytwo, detaylı benchmarklar yapıyor. Daha 7900xtx için yapmış değil fakat oyundan dolayı Nvidia GPU'ların daha efektif olacağını söylüyor.
7900 XTX ile 3090 aynı fiyatta satılırken, gidip 3090 alan adama sadece gülünür.
Kahkaha atabilirsiniz hocam.

Bende 7900XTX öneririm, illaki 3090 alacağım diyorsanız aynı model Akakçe'de daha uygun.

3090 fiyatına 4080'den yer yer eşit yer yer azcık yer yer daha fazla FPS veren ve 4GB fazla VRAM'ı olan kart varken niye 3090?

Teşekkür ederim hocam

3090 fiyatına 4080'den yer yer eşit yer yer azıcık yer yer daha fazla FPS veren ve 4 GB fazla VRAM'ı olan kart varken niye 3090?

Hocam farklı oyunlar kolay kolay oynayacağımı düşünmüyorum. Star citizen için topluyorum bilgisayarı. Maalesef yapılan testlerde de hep NVIDIA önde. 7900 XTX'te de sonucun değişeceğini düşünmüyorum keza oyunun zaten yeterince optimizasyon sorunu var.

Hocam ikisi aynı seviyede kartlar bile değil ki? Birisi son nesilin en yüksek kartı (AMD) diğeri eski nesilin en yüksek kartı.

Hocam ikisi aynı seviyede kartlar bile değil ki? Birisi son nesilin en yüksek kartı (AMD) diğeri eski nesilin en yüksek kartı.
Hocam Star Citizen ile Amd kartlar uyumlu çalışamıyor bir türlü. Redditte kıyaslamalarda herkes bundan bahsediyor zaten. Ama düşünme aşamasındayım tabiki. Eğer gerçekten full Star citizen oynayacaksam 3090 alacağım

Hocam NVIDIA daha efektif olsa bile bu %10'luk performans farkı yaratır ama farkı kapamaya yetmez boşu boşuna 3090'a para vermeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…