QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.355 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #31 Furkan6301 dedi: Teşekkürler hocam. Hocam benim çok eski 12-13 senelik PC var Intel var bayağı gitti bu NVIDIA niye bu kadar gitmiyor çözemedim. Genişletmek için tıkla... Normal şekilde bilgisayar gider 15 yıl da gider. Ancak RTX 4060 8 GB VRAM´e sahip zaten sınırda.
Furkan6301 dedi: Teşekkürler hocam. Hocam benim çok eski 12-13 senelik PC var Intel var bayağı gitti bu NVIDIA niye bu kadar gitmiyor çözemedim. Genişletmek için tıkla... Normal şekilde bilgisayar gider 15 yıl da gider. Ancak RTX 4060 8 GB VRAM´e sahip zaten sınırda.
FurkNP0151 Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #32 QTV dedi: Normal şekilde bilgisayar gider 15 yıl da gider. Ancak RTX 4060 8 GB vram´e sahip zaten sınırda. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten o zamana kadar ekran kartını değiştiririm bilgi için sağ ol en kısa sürede inşallah sistemi almayı düşünüyorum.
QTV dedi: Normal şekilde bilgisayar gider 15 yıl da gider. Ancak RTX 4060 8 GB vram´e sahip zaten sınırda. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten o zamana kadar ekran kartını değiştiririm bilgi için sağ ol en kısa sürede inşallah sistemi almayı düşünüyorum.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.701 Çözümler 22 4 Ekim 2024 #33 Furkan6301 dedi: teşekkürler hocam. Hocam benim çok eski 12-13 senelik PC var Intel var bayağı gitti bu NVIDIA niye bu kadar gitmiyor çözemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz oyunlar da kart bozulmadığı sürece gider, bozulacağını da sanmıyorum.
Furkan6301 dedi: teşekkürler hocam. Hocam benim çok eski 12-13 senelik PC var Intel var bayağı gitti bu NVIDIA niye bu kadar gitmiyor çözemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz oyunlar da kart bozulmadığı sürece gider, bozulacağını da sanmıyorum.
FurkNP0151 Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #34 QTV dedi: Normal şekilde bilgisayar gider 15 yıl da gider. Ancak RTX 4060 8 GB vram´e sahip zaten sınırda. Genişletmek için tıkla... Hocam peki siz Vatan'dan PC alacak olsanız hangisini önerirsiniz? Ssansarsalvo dedi: Hocam dediğiniz oyunlar da kart bozulmadığı sürece gider, bozulacağını da sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler ben sadece oyun amaçlı alacağım zaten modelleme yapmayacağım.
QTV dedi: Normal şekilde bilgisayar gider 15 yıl da gider. Ancak RTX 4060 8 GB vram´e sahip zaten sınırda. Genişletmek için tıkla... Hocam peki siz Vatan'dan PC alacak olsanız hangisini önerirsiniz? Ssansarsalvo dedi: Hocam dediğiniz oyunlar da kart bozulmadığı sürece gider, bozulacağını da sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler ben sadece oyun amaçlı alacağım zaten modelleme yapmayacağım.