Zotac RTX 4060 BF1'de 71 dereceye ulaşıyor

merciless07

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Zotac 4060'lı sistemim Ultra ayarlarda BF1'de full dolu sunucuda 68-71 (max) sıcaklık değerlerini görüyor bu durum normal midir?
i5 12400F işlemcim kule tipi soğutucusuyla Max 62-64 dereceleri görüyor. Stock fan ile de ekran kartı değerlerim bu şekildeydi.
Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık normal, merak etme ama kasanın önü mesh kasa mı ve hava sürkülasyonu nasıl kasanın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık normal, merak etme ama kasanın önü mesh kasa mı ve hava sürkülasyonu nasıl kasanın?
evet mesh kasa msi 3 fan mevcut önde. Yanda tamperli cam mevcut ve kasanın her yeri kapalı. Bi arkadaşımda Asus 4060 var biraz evham yaptırdı bana sağolsun teşekkürler yorumlar için

evet mesh kasa msi 3 fan mevcut önde. Yanda tamperli cam mevcut ve kasanın her yeri kapalı. Bi arkadaşımda Asus 4060 var biraz evham yaptırdı bana sağolsun teşekkürler yorumlar için
Kasanın üst tarafına da fan eklersen sıcaklıklar biraz daha düşecektir ama sıkıntı yok sıcaklıların normal.

Ultra ayarlar olduğu için 70 ya da 71 derece sıcaklık normal ve bir de odanın sıcaklığıda etken bir parça oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…