egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #1 2 ay önce Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinden Zotac marka 4060 ekran kartı almıştım ekran kartını hiç ellemedim ama üstünde güvenlik etiketi yok marka güvenlik etiketi koymamış ya da bana 2. el ekran kartı gönderilmiş olabilir mi?
2 ay önce Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinden Zotac marka 4060 ekran kartı almıştım ekran kartını hiç ellemedim ama üstünde güvenlik etiketi yok marka güvenlik etiketi koymamış ya da bana 2. el ekran kartı gönderilmiş olabilir mi?
Burdaoynayak Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 918 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #2 güvenlik etiketi 2.el olduğu anlama gelmez. Birçok marka bunu koymuyor. Olası değil. Ama içinizde şüphe varsa arayın servisi
güvenlik etiketi 2.el olduğu anlama gelmez. Birçok marka bunu koymuyor. Olası değil. Ama içinizde şüphe varsa arayın servisi
ltcolbaron41 Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #3 Bazı markalar güvenlik etiketi kullanmıyor ancak Zotac buna dahil mi bilmiyorum Google'dan görsellerine bakabilirsiniz.
Bazı markalar güvenlik etiketi kullanmıyor ancak Zotac buna dahil mi bilmiyorum Google'dan görsellerine bakabilirsiniz.
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #4 ltcolbaron41 dedi: Bazı markalar güvenlik etiketi kullanmıyor ancak Zotac buna dahil mi bilmiyorum Google'dan görsellerine bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Burdaoynayak dedi: Güvenlik etiketi 2.el olduğu anlama gelmez. Birçok marka bunu koymuyor. Olası değil. Ama içinizde şüphe varsa arayın servisi Genişletmek için tıkla... Bazı sayfaları okudum Zotac çoğu kartına etiket koymuyormuş teşekkürler
ltcolbaron41 dedi: Bazı markalar güvenlik etiketi kullanmıyor ancak Zotac buna dahil mi bilmiyorum Google'dan görsellerine bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Burdaoynayak dedi: Güvenlik etiketi 2.el olduğu anlama gelmez. Birçok marka bunu koymuyor. Olası değil. Ama içinizde şüphe varsa arayın servisi Genişletmek için tıkla... Bazı sayfaları okudum Zotac çoğu kartına etiket koymuyormuş teşekkürler