Hangi oyun olduğuna bağlı, büyük ihtimal oynadığınız oyun ekran kartını fazla kullanmıyor.Arkadaşlar, yeni ekran kartı aldım. Zotac RTX 4060 Ti. Dün 33 derecelere düştü (oyun oynarken).normal mi? Kasada sıvı soğutma falan da yok sadece 4 fan ve 1 işlemci hava soğutucu.
Arkadaşlar, yeni ekran kartı aldım. Zotac RTX 4060 Ti. Dün 33 derecelere düştü (oyun oynarken).normal mi? Kasada sıvı soğutma falan da yok sadece 4 fan ve 1 işlemci hava soğutucu.
33 derece diyorsun 10 derece olmasını falan mı bekliyorsun reis boşta 40 derece benim kartım.
Hocam furmark testi yap. Full yükte kaç derece o önemli.Arkadaşlar, yeni ekran kartı aldım. Zotac RTX 4060 Ti. Dün 33 derecelere düştü (oyun oynarken).normal mi? Kasada sıvı soğutma falan da yok sadece 4 fan ve 1 işlemci hava soğutucu.
Oyun oynarken.
Oyun oynarken yazmış dostum, boşta zaten normal değerler.
Oyun neydi hocam LoL mü?
Oyun oynarken 33 derece görüyor olsa kartım öpüp başıma koyardım dereceyle beraber FPS düşüyorsa işlemci veya güç kaynağından kaynaklı darboğaz olabilir ama 4000 serisi kartlar güç çekmiyor çok fazla.
God of War'ı FPS düşüşü olmadan yüksek grafiklerde oynadım.
YouTube'da bir testte 60'larda geziyor sıcaklık. Performans kaybı olmadan o sıcaklıkta olması çok garip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.