Zotac RTX 4070 Ti trinity ilk izlenimler

Hocam ben de aynı karttan aldım hatta HP'de sizin yorumu gördüm. FurMark QHD skoru nedir acaba merak ediyorum. Ben 17000 aldım. Normal mi?

Hocam ben de aynı karttan aldım hatta HP'de sizin yorumu gördüm. FurMark QHD skoru nedir acaba merak ediyorum. Ben 17000 aldım. Normal mi?
Ben sorunuza cevap vereyim. Bende Zotac yok ama Galax RTX 4070 Ti var. OC olmayan versiyonu. Model olarak hemen hemen Zotac ile aynı sayılırlar. Şimdi FurMark 2K testi yaptım 17.810 skor verdi. Avg FPS 297-300 arası veriyor.

Ben sorunuza cevap vereyim. Bende Zotac yok ama Galax RTX 4070 Ti var. OC olmayan versiyonu. Model olarak hemen hemen Zotac ile aynı sayılırlar. Şimdi FurMark 2K testi yaptım 17.810 skor verdi. AVG FPS 297-300 arası veriyor.

Teşekkürler hocam. O zaman sizce benimki normal mi? Ben tam anlayamadım.

Teşekkürler hocam. O zaman sizce benimki normal mi? Ben tam anlayamadım.
Yaptığınız FurMark testinin sonucunu ekran görüntüsünü ile paylaşın bir bakayım. Benimki de hep aynı puanı vermiyor. Mesela peş peşe test yaparsam düşüyor. Sıcaklık artışları da oldu yaz ayından kaynaklı bir tık performans düşmesi de normal. İlk kartı aldığımda 18.000 puan alıyordum ama şubat ayındaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…