Zotac RTX 4080 AMP ext. Aıro vs MSI RTX 4080 Suprim X

Evet coil whine her firmada olabilir ama MSI menşeli RTX 4000 serisinde 10 karttan 9'unda var. RTX 40xx serisinde ASUS ve MSI'dan uzak durun.
En düşük oran Zotac kartlarında ama ıslık sesi geliyor %30 fan devrinde.
Tavsiyem Gigabyte RTX 4080 Gaming OC olur. Coil whine çıkma şansı vardır ama MSI ve ASUS kadar yok. PCB VRM bileşenlerinde kullanılan komplementler yüzünden coil whine oluyor. Galax kartta da hiç coil whine duymadım.
Reddit'te ASUS ve MSI şikayeti çok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynısını şu an Reddit'te okuyordum buraya bakmadan önce. Dediğiniz gibi tüm MSI ve ASUS kartlarında kompansatör şeması aynı olduğu için yüksek iletim sırasında sürekli coil whine geliyormuş. Ve gene dediğiniz gibi Gigabyte veya Zotac en çok tercih edilmesi gereken ürünlerdenmiş ama hepsinde de biraz var gibi belli ki coil whine olmayan ekran kartı bulmak loto tutturmak gibi olacak. MSI ve ASUS gitmekten vazgeçtim birnevi onların Premium 4080 alacağıma üstüne az miktar daha ekleyip 4090 bir kartta alabilirim diye düşündüm almışken. Galax, Gainward veya INNO yurt dışında çok seviliyor ama bizim ülkemizde muhatap bulamama olayı bir tık geriyor bu markalarda maalesef özellikle satıcısı Sinerji ve teknobiyotik olunca.

Zotac'lar cok gurultulu calisiyor diye biliyorum. Zotac 3070 Ti AMP holo Edition kullaniyordum ve yuk altina girdiginde gercekten aşırı ses cikariyordu. Buna ragmen sogutmasi da pek iyi değildi. Tabii sizin belirttiginiz Zotac modeli kullandigim modelden farkli. Ancak bendeki genel Zotac algisi bu yonde. Su an MSI 4080 Gaming X Trio kullanıyorum. Coil whine yok benimkinde. Cok sessiz ve serin calisiyor. Sizin almak istediginiz bendekinin ust modeli. Oradan pay bicebilirsiniz.
Hocam özellikle Trio serisinde Suprim serisinden daha çok yakınan var forumlarda sizinki çok şans olmuş sevindim adınıza gerçekten.

Aynısını şu an Reddit'te okuyordum buraya bakmadan önce. Dediğiniz gibi tüm MSI ve ASUS kartlarında kompansatör şeması aynı olduğu için yüksek iletim sırasında sürekli coil whine geliyormuş. Ve gene dediğiniz gibi Gigabyte veya Zotac en çok tercih edilmesi gereken ürünlerdenmiş ama hepsinde de biraz var gibi belli ki coil whine olmayan ekran kartı bulmak loto tutturmak gibi olacak. MSI ve ASUS gitmekten vazgeçtim birnevi onların Premium 4080 alacağıma üstüne az miktar daha ekleyip 4090 bir kartta alabilirim diye düşündüm almışken. Galax, Gainward veya INNO yurt dışında çok seviliyor ama bizim ülkemizde muhatap bulamama olayı bir tık geriyor bu markalarda maalesef özellikle satıcısı Sinerji ve teknobiyotik olunca.

Hocam özellikle Trio serisinde Suprim serisinden daha çok yakınan var forumlarda sizinki çok şans olmuş sevindim adınıza gerçekten.
Tabi ki 4090 daha mantıklı olacaktır hocam. 1 tane 4090 3 tane 4080 denedim. İçinde gigabyte gaming oc de vardı. MSI ve Asus kasa kapalıyken bile duyulabiliyor bazen. Gigabyte ve palitte sorun yaşamadım.

Tabii ki 4090 daha mantıklı olacaktır hocam. 1 tane 4090 3 tane 4080 denedim. İçinde Gigabyte Gaming OC de vardı. MSI ve ASUS kasa kapalıyken bile duyulabiliyor bazen. Gigabyte ve Palit'te sorun yaşamadım.
Gigabyte alacağım gibi ama yurt dışı yerine Türkiye'yi tercih edeceğim bu seriler için sanırım çünkü herhangi bir uyumsuzluk veya problemde anında iade etmek isterim açıkçası, yurt dışı garantisi neyse de iade konusunda çok uğraştırır muhtemelen. Biraz bekleyeceğim sanırım fiyatlar insin diye.

Bana denk gelmedi coil whine Asus Tuf 4070ti da. Ben sırf cw için msi dan msi bırak suprim gibi bir seriden vazgeçmezdim.

Bana denk gelmedi coil whine ASUS TUF 4070 Ti da. Ben sırf cw için MSI'dan MSI bırak Suprim gibi bir seriden vazgeçmezdim.

Öyle mi diyorsunuz hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu attıklarımdan zilyon tane var şu an YouTube'da maalesef. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 10 adedin neredeyse 9'u bu şekilde gerçekten Reddit'te görülenlere göre. 50 bin TL verip premium kart alıp şunu çektiğinizi düşünün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı