Keskinok

Yoctopat
Daha fazla  
Zotac 5070 Twin Edge 12 GB almayı düşünüyorum ama Zotac markası biraz düşündürücü, kaç dereceleri görüyor vs. FPS farkları var mı diğer modellerden? Bir de Gigabyte Wind Force daha mı iyidir? arada 2K gibi bir fiyat farkı var, OEM hazır sistem için soruyorum.

Hocam hangisi ucuzsa onu alın pek bir fark yok aralarında.

Zotac 5070 Twin Edge 12 GB almayı düşünüyorum ama Zotac markası biraz düşündürücü, kaç dereceleri görüyor vs. FPS farkları var mı diğer modellerden? Bir de Gigabyte wind Force daha mı iyidir? Arada 2K gibi bir fiyat farkı var, OEM hazır sistem için soruyorum.

Kartlar genel olarak soğuk çalışıyor. PCB kalitesi düşündürücü. PNY, Galax, Palit gibi markaların çoğu PCB konusunda zayıf. Zotac bir tık daha iyidir. Kartlar arası FPS farkı göremezsiniz. OC versiyonlar %1 performans farkı yaratır. Ayrıca bütçe nedir, RTX5070 tercih edilmemesi gereken bir kart. Native performansı yeterli değil. MFG ile +45ms laglı bir şekilde oyun oynamaya çalışırsınız. 9070XT RT performansı dahil her konuda önde. Siz bütçe belirtin sistem önerelim.

5070 almayın. 25K altında olursa anca o zaman alınabilir olur diğer türlü gereksiz pahalı ve parasına göre performansı düşük. MFG ile 4090 + FG'den güçlü diyen arkadaş dalga geçiyor sanırım. 5070 MFG ile dahi native 4090'ı ucu ucuna geçiyor öyle bir atıp tutma yok NVIDIA bile özür diledi bu konuda hakkında.

Saf güçte zaten 4070 Super ile kafa kafaya ki genel anlamda oturmamış bir kart. 9070 XT alın 30-31K'ya 5070 Ti performansınız olsun hem de paranız cebinizde kalsın. 9070 XT ile 5070 arasında %25-30'luk bir performans farkı var.

5070 almayın. 25k altında olursa anca o zaman alınabilir olur diğer türlü gereksiz pahalı ve parasına göre performansı düşük. MFG ile 4090 + Fg'den güçlü diyen arkadaş dalga geçiyor sanırım. 5070 MFG ile dahi native 4090'ı ucu ucuna geçiyor öyle bir atıp tutma yok NVIDIA bile özür diledi bu konuda hakkında.

Saf güçte zaten 4070 Super ile kafa kafaya ki genel anlamda oturmamış bir kart. 9070 XT alın 30-31000 TL'ye 5070 Ti performansınız olsun hem de paranız cebinizde kalsın. 9070 XT ile 5070 arasında %25-30'luk bir performans farkı var.

Anlatamıyorum hocam. Hiçbir şeyi anlatamıyorum yıldım artık. Fanboyluk mudur? Aldığı ürüne laf konduramamak mı? Native deneyimi nasıl MFG deneyimi ile bir olsun. Arada 100k fiyat farkı var. NVIDIA çok güzel yemliyor. Millet sürekli satın alım yapsın, her seride yeni bir kart alsın diye yırtınıyorlar.

5070 almayın. 25k altında olursa anca o zaman alınabilir olur diğer türlü gereksiz pahalı ve parasına göre performansı düşük. MFG ile 4090 + Fg'den güçlü diyen arkadaş dalga geçiyor sanırım. 5070 MFG ile dahi native 4090'ı ucu ucuna geçiyor öyle bir atıp tutma yok NVIDIA bile özür diledi bu konuda hakkında.

Saf güçte zaten 4070 Super ile kafa kafaya ki genel anlamda oturmamış bir kart. 9070 XT alın 30-31000 TL'ye 5070 Ti performansınız olsun hem de paranız cebinizde kalsın. 9070 XT ile 5070 arasında %25-30'luk bir performans farkı var.

Hocam bakın kart MFG ile 4090+ fg yi geçiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bakın kart MFG ile 4090+ Fg'yi geçiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O video o kadar güvenilir değil onu da geçtim. 4090'da fg açılmamış hali o. Native değerlere bakarsan direkt 2 kat fark var. MFG'nin eklediği de zaten onu kapatmak olur ama 4090'da da Fg'yi aç o zaman o makas ne oluyor gör. 4080'i geçebiliyor sadece. MFG her oyunda yok onu da geçtim o kadar da iyi bir şey değil VRAM olayı ayrı bir mevzu. 12 GB 2K ve üstü çözünürlükte direkt ölüyor DLSS ile desteklense bile. Dün de size aynı şeyi söyledik ama inanmak istemiyorsunuz belli ki 5070'i almışsınız o yüzden de toz konduramıyorsunuz diye tahmin ediyorum zira aynı paraya 9070 XT'de alabilirdiniz :)

5070 Ti ve üstü olmadıkça öneri de yapmam zira anca o seviyeden başlamak lazım yok pt teknolojisi yok MFG dersen diğer alt modeller tırt gözümde. Sizin MFG ile alacağınız performansı ben X2 fg ile daha yüksek FPS alarak tölere edebiliyorum örneğin. Kartınızı 4K'da testlere tabii tutun o MFG'nin neler yaşatacağınız görün en iyisi o zaman anlarsınız arkadaşımda 5070 var ve sırf yapay zekası için aldı oyun performansını hiç beğenmedi MFG'yi kullanmasına rağmen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı