Arkadaşın attığında 7500F artı 9070 XT değil düz 9070 yani çok bir fark var mı?

Bende XT olarak gözüküyor hocam 62K'lık sistemden bahsediyoruz değil mi? Vatan da 9070'li sistem yok zaten hepsi 9070XT. Pardon harbiden 9070 varmış aşağıda şimdi gördüm benim hatam.

Bende XT olarak gözüküyor hocam 62K'lık sistemden bahsediyoruz değil mi? Vatan da 9070'li sistem yok zaten hepsi 9070XT.

Özelleştirmeye girin orada 9070 yazıyor muhtmelen başlıkta hata vardır artı zaten kasa ve PSU kötü. Yani beni 5070'e itiyor gibi ve şunu istedim aslında zotachmı Gigabyte mı?

Özelleştirmeye girin orada 9070 yazıyor muhtmelen başlıkta hata vardır artı zaten kasa ve PSU kötü. Yani beni 5070'e itiyor gibi ve şunu istedim aslında zotachmı Gigabyte mı?

Evet evet benim hatam kusuruma bakmayın. Vatan mecburi ise bu bütçeye 5070 mecburi kalıyor hocam.Bir bakayım 5070 sistemlere hemen dönücem size.

Hocam bu sistemi Zotac olanla alın. Fazladan 3110TL vermeye gerek yok. Sonuç olarak aynı ekran kartı. Xigmatek kasa seçin ve işlemci soğutucuyu kesinlikle değiştirin. Aynı soğutucuyu 14400F sistemle bana göndermişti vatan, oyunlarda 90 derecede çalışıyor. Çift blok bir Thermalright yeterli olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocam bu sistem daha iyi değil mi özelleştirmeden 5070 zotach RAM 2 adet 6000MHz CL36 kasa iyi gibi artı 750W soğutucu biraz problem onu da ekstra alırım bir de bu temel olarak eklenen soğutucuyu iade edebiliyoruz değil mi kule tipi soğutucu alacağım da dediğiniz gibi.

Evet daha iyi hale geliyor. Ve hayır iade edilmiyor .ben 2 kere aradım göndermeyin diye yine de gönderdiler.

Evet daha iyi hale geliyor. Ve hayır iade edilmiyor .ben 2 kere aradım göndermeyin diye yine de gönderdiler.

Anlıyorum ben direk vatan şubesinden alacağım da bu fiyat normalde web fiyatı ama dediler gelirseniz aynı fiyattan yardımcı oluruz ama yine dediğin gibi muhtemelen vereceklerdir yapacak bir şey yok Fazeon'un beyaz bir kule tipi soğutucusu var 120mm 4 borulu yeterli olur gibi.

Bu sistem için 650W yeterli mi hocam.

Günü kurtarır. UV çekersen yeterlidir. Ben 700W ile kullanıyorum ve kartımın modeli de Nitro+ en tepe model de olsa 700W yetiyor. 850W falan hikaye iyi olduğu sürece 700W üstü yeterlidir. Yapabilirsen Xigmatek Duo X 750W seç en garanti çözüm olsun.

Sistemde değişiklik yapmışlar. Paylaştığımda 9070 XT vardı ama şimdi 9070 koymuşlar XT için 5K yükseltme yapmak gerekiyor... Yukarıdaki arkadaşın attığı Sinerji sistemine bak sen en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…