Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 12 Ocak 2023 #11 Emirdd dedi: 0 sanmıştım bunu görmemiştim. Galax Gigabyte'tan daha mı iyi acaba ikisinin fiyatı da aynı o nedenle sordum. Genişletmek için tıkla... Hem soğutması daha iyi hem de attığım model GDDR6X normal GDDR6 olan RTX3060 Ti'lardan daha performanslı.
Emirdd dedi: 0 sanmıştım bunu görmemiştim. Galax Gigabyte'tan daha mı iyi acaba ikisinin fiyatı da aynı o nedenle sordum. Genişletmek için tıkla... Hem soğutması daha iyi hem de attığım model GDDR6X normal GDDR6 olan RTX3060 Ti'lardan daha performanslı.
JonTurk06 Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 657 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #12 Shahdee dedi: Galax daha iyi olur. Zotac’ın ucuz olma nedeni frekanslarının çok düşük olması. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani Ben az önce Zotac Twin Edge RTX 3060ti aldım 9400TL'ye
Shahdee dedi: Galax daha iyi olur. Zotac’ın ucuz olma nedeni frekanslarının çok düşük olması. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani Ben az önce Zotac Twin Edge RTX 3060ti aldım 9400TL'ye
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 20 Ocak 2023 #13 JonTurk06 dedi: Nasıl yani Ben az önce Zotac Twin Edge RTX 3060ti aldım 9400TL'ye Genişletmek için tıkla... Mesajımda frekans yazmışım ama bant genişliği olacaktı o. Galax modeli GDDR6X, aralarında fark var.
JonTurk06 dedi: Nasıl yani Ben az önce Zotac Twin Edge RTX 3060ti aldım 9400TL'ye Genişletmek için tıkla... Mesajımda frekans yazmışım ama bant genişliği olacaktı o. Galax modeli GDDR6X, aralarında fark var.
JonTurk06 Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 657 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #14 Shahdee dedi: Mesajımda frekans yazmışım ama bant genişliği olacaktı o. Galax modeli GDDR6X, aralarında fark var. Genişletmek için tıkla... Ha ozaman sıkıntı yok GDDR6X'e param yetmezdi zaten. Bence güzel fiyata almışım satıcının Hepsiburada oldugu 1 stok daha var sonra kartın fiyatı 13bin TL'ye çıkıyor diger markalar zaten pahalı
Shahdee dedi: Mesajımda frekans yazmışım ama bant genişliği olacaktı o. Galax modeli GDDR6X, aralarında fark var. Genişletmek için tıkla... Ha ozaman sıkıntı yok GDDR6X'e param yetmezdi zaten. Bence güzel fiyata almışım satıcının Hepsiburada oldugu 1 stok daha var sonra kartın fiyatı 13bin TL'ye çıkıyor diger markalar zaten pahalı