Zotac vs MSI GTX 1050 Ti

Bilemezsiniz. İleride bu tür oyunların çıkmayacağı ne malum 50 ₺ fark için ?
Birincisi ekran kartı 4 gb olunca bu daha fazlası gerektiğinde sıkıntı çıkacağı anlamına gelmiyor. Technopat'ın bir çok testinde bu eşik defalarca kez aşıldı. Ayrıca 1080p de 8 gb oldukça gereksiz oluyor. Zaten 1080p de 8 gb doku paketi kullanan bir oyunu muhtemelen Rx 470 ile oynayamayacağız (grafikleri düşürerek oynadığımızda doku paketinin boyutuda azalacaktır) Ama tabi ben illa almak istiyorum dersenizde siz bilirsiniz.

Eğer geleceğe yönelik bir kart almak istiyorsanız 50₺ fark için 8gb modelini tercih etmek mantıklı. 1080p değil 1440p de bile oynayacaksınız rahat olun.

Eğer geleceğe yönelik bir kart almak istiyorsanız 50₺ fark için 8gb modelini tercih etmek mantıklı. 1080p değil 1440p de bile oynayacaksınız rahat olun.
Hala geleceğe yönelik diyorsunuz, o zaman sizi 8 gb Rx 470 ile baş başa bırakıyorum. Çapı belli kartlarla büyük hayaller kurmayın.

Hala geleceğe yönelik diyorsunuz, o zaman sizi 8 gb Rx 470 ile baş başa bırakıyorum. Çapı belli kartlarla büyük hayaller kurmayın.
Teşekkür ederim. Bu fiyat aralığı ve hali hazırda kullandığım için sabaha kadar RX 470 8 GB diyebilirim. [emoji1]

O zaman rx 470'e para biriktireceksem biraz daha biriktirim gtx 1060 6gb alayım. O daha iyi degil mi?

Ben 1080p oyuncusuyum onun için bana en uygun kart hangisi olur i5 6500 var dar bogaz ve fps drop olmuyacak

Zotac GTX 1050Ti son hızdamı çalışıyor. Yoksa herhangi bir ayar yapılması gerekiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…