Zowie BenQ Zowie XL2540K monitör net değil

Mustafa241

Zeptopat
Daha fazla  
Zowie BenQ Zowie XL2540K 24.5" 0,5ms 240Hz 12 GÜN OLDU BU monitörü aldım youtube video açtığım zaman nedense bir türlü net olmuyor. 1080p de açıyorum fakat böyle bulanıkmış gibi gözüküyor. Oyunlarda bir sıkıntı yok fakat youtube çok kötü. DP ile bağlı. yardım edin eğer bir sorunsa iade edeceğim.

Monitörün youtube'da kronik bir sorunu olamaz. Eğer oyunlarda net ise gözün alışmadığı için olabilir. Mönitörün yenileme hızını kontrol eder misin ?

Monitörün youtube'da kronik bir sorunu olamaz. Eğer oyunlarda net ise gözün alışmadığı için olabilir. Mönitörün yenileme hızını kontrol eder misin ?
Yenileme hızı 240 da. GSYNC açık. Yani 1366 768 laptopum bile videolarda daha net. Neden böyle anlamadım gitti.

Şuan elimde yok fakat satın alabilirim. Kablodan dolayı olabilir mi sizce? Sonuçta monitörle gelen sıfır DP kablosunu kullanıyorum.
İhtimalleri değerlerdiriyorum satın almayın da çevrenizde kullanan birisi varsa ondan rica edin derim. Sonuçta 1 kere kullanacaksınız. Eğer sorunun kaynağı DP kablosu olduğunuzdan emin olursanız daha iyi olur. Oyunlarda farkedemiyor olabilirsiniz dalgalanmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…