B borasavas Centipat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #1 Selamlar EC2a olan farem eskidi. Yenisini almak istiyorum ama Türkiye'de bir tane sitede bile bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı acaba? 3 gündür arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2021
Selamlar EC2a olan farem eskidi. Yenisini almak istiyorum ama Türkiye'de bir tane sitede bile bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı acaba? 3 gündür arıyorum.
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 24 Mart 2021 #2 Türkiye'de hiç bir sitede bende bulamadım maalesef, hatta Amazon'da (Amerika) bile yok. Eğer acil ihtiyaçsa başka modeller önerebiliriz bütçenize göre.
Türkiye'de hiç bir sitede bende bulamadım maalesef, hatta Amazon'da (Amerika) bile yok. Eğer acil ihtiyaçsa başka modeller önerebiliriz bütçenize göre.
B borasavas Centipat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #3 Dreamwalker dedi: Türkiye'de hiç bir sitede bende bulamadım maalesef, hatta Amazon'da (Amerika) bile yok. Eğer acil ihtiyaçsa başka modeller önerebiliriz bütçenize göre. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yıllardır kullandığım modeli değişmek istemiyorum
Dreamwalker dedi: Türkiye'de hiç bir sitede bende bulamadım maalesef, hatta Amazon'da (Amerika) bile yok. Eğer acil ihtiyaçsa başka modeller önerebiliriz bütçenize göre. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yıllardır kullandığım modeli değişmek istemiyorum