Furkan Borak
Hectopat
Darmoshark N3 önerimdir.
Evet, SteelSeries Rival 3 kullanıyordum ve ömrü bitti. Zowie ec-2b almak istiyorum. 2. el temiz buldum fiyatı 1200 TL, pazarlıkla 1000 TL'ye indirdi satıcı. Sizce bu mouse hala alınır mı? Ağırlıklı olarak osu! Valorant gibi oyunlar oynuyorum.
@550519
Hocam, altını çiziyorum. Sadece Valorant, CS gibi oyunlar oynayıp E-Spor ile ilgilenecekseniz alınabilir. Uzun kullanımda iyi süre götürür. Onun dışında günlük kullanımda Zowie ürünleri alınmaz.
Çünkü Zowie daha uzun ömürlü. Shape'leri uzun süre değişmiyor. Üstüne E-Spor sektöründe büyük bir sponsorluğu var.Neden? Xlite gibi modeller daha ucuza daha iyi performans veriyor halihazirda zaten. Ustelik ikinci el alacak.
Çünkü Zowie daha uzun ömürlü. Shape'leri uzun süre değişmiyor.
Üstüne E-Spor sektöründe büyük bir sponsorluğu var.
Hocam, E-Spor ile ilgilenmeyecekse Zowie mouseları alınmaz diye dedim ya. Shape konusunda da, Zowie mouseların shape'leri yıllardır çok benzer.Nereden biliyorsunuz Pulsar'ın uzun ömürlü olmadığını ya da Zowie'nin uzun ömürlü olduğunu? Xlite'ın shapei zaten birebir aynı sayılır konudaki Zowie ile.
Bu nasıl bir savunmadır hocam? Mantığı bir kenara bıraktık sanırım.
Hocam, E-Spor ile ilgilenmeyecekse Zowie mouseları alınmaz diye dedim ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.