Zowie EC1-C vs EC2-DW tepkime süresi karşılaştırması

LshuPİ

Hectopat
İyi akşamlar. Şu an aktif olarak Zowie EC1-C model kablolu mouse kullanıyorum. CS oynarken ani sağ, sol, yukarı, aşağı harekette mouse kablosunun üstüne çıkıyor ve rahatsız ediyor. Sorunum şu: Zowie'nin kablosuz başka bir modeli olan EC2-DW'ye geçmeyi düşünüyorum. Tepkime süresi olarak kabloluya oranla hissedilir bir fark yaşar mıyım?

Bu bütçedeki kablosuz mouselarda herhangi bir gecikme hissiyatı yaşamazsınız. Kablo tutucu alıp kullanabilirsiniz tek sorun buysa.

Bir fark yaşamazsın dostum, daha konforlu hissedeceksin. Wireless mouseler var artık, kabloyu unut.

Bu bütçedeki kablosuz mouselarda herhangi bir gecikme hissiyatı yaşamazsınız. Kablo tutucu alıp kullanabilirsiniz tek sorun buysa.

Hocam tam mousepade göre ayarlayıp farenin kablosunu masaya bantladım ama çözülmedi daha kısa aralıklı bantlarsamda sağ sola çok geniş çevirdiğimden takılma oluyor. Cevabın için teşekkür ederim

Bir fark yaşamazsın dostum, daha konforlu hissedeceksin. Wireless mouseler var artık, kabloyu unut.

Hocam bütçeyi ayarlayıp geçmeyi düşünüyorum kablosuza artık teşekkürler cevap için

Kablosuz candır can. Hele ki kulaklık ve mouse kablosuz olmazsa olmaz. Kulaklığı kablosuza geçtim inşallah sırada mouse var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…