Zowie EC2-A vs EC2-B

ardacantopal

Kilopat
Daha fazla  
Birinin 3310 diğerinin ise 3360 sensörü var, hangi sensör sizce daha iyi? Zowie EC2-a kullanıcısıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer elinde Zowie EC2-A varsa EC2-B modeline geçmenin çok bir anlamı yok bence. Ancak aralarındaki ufak materyal farkı dışında en büyük fark senin de dediğin gibi sensörünün yenilenmiş olması. 3310 sensör eski tip, yıllar önceden kalma, sensör. 3360 ise 3310'a göre daha yeni bir sensör. Bazı yabancı forumlarda 3310 sensörden 3360 sensöre geçmenin 60hz monitörden 144hz monitöre geçmek gibi olduğunu yazanlar olmuş, aradaki farkı bariz anlarsınız demişler ancak ne kadar doğrudur tartışılır.
Sonuç olarak benim şahsi fikrim iki fare de gayet güzel, sadece sensör için halihazırda kullandığını bırakıp yenisine geçmen biraz saçma olur. Ancak yeni alacak arkadaşlar varsa da güncellenmiş olanı yani EC2-B modelini tercih etmeleri en doğru hamle olacaktır.
Not: Cevabı yazdıktan sonra konuyu açtığın tarihi gördüm, çok eskiden girdiğin bir konuyu hortlatmış oldum ancak başkalarına da bu konu hakkında birazcık bilgi verebildiysem ne mutlu bana. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı