Zowie EC2- A mı alayım yoksa Rival 710 mu? Yazılımsal destek olarak ve tasarımsal Steelseries daha iyi fakat Zowie bu yönlerden sönük kalıyor. Benim sorum şu. 400 TL Zowie vermeye değer mi ?
Oynadığım oyunlar:
CS GO
LOL(arada sırada kafa dağıtmak için giriyorum.)
GTA 5
Rainbow six edge
Değer. Sensörleri çok daha iyi. Profesyonel CS:GO oyuncularının büyük bir çoğunluğu Zowie tercih ediyor. Kendim 1 yıldır EC2-A kullanıyorum ve gayet memnunum.
beni çeken şey rival 710 daki kablo değişim olayı yani ben bu mosueleri uzun süre kullanacağım için , zowiedeki kabloda kumaş sarım bir kablo değil ,bu olay beni korkutuyor
Zowie'nin kablosunun örgü olmaması sağlam olmadığı anlamına gelmiyor, kontrol olarak daha iyi olduğu düşünüldüğü için öyle tercih edilmiş. Örgü kabloların da kendince eksileri var, örneğin kıvrılma ve tüylenme sorunları gibi.
Zowie ile 710 arasında karar verirken en önemli şey hafif fare mi ağır fare mi kullanmayı seviyorsun.
Arkadaşlar steelseries rival 710 u 395 tl ye indirimden aldım , üründen çok memnunum gerek yazılım desteği olsun, sensör kalitesi ,malzeme kalitesi olsun mükemmel bir ürün daha önce zowie kullanmadım fakat parasını sonuna kadar hakediyor .
Zowie Mouse'larda örgü kablo kullanılmamasının sebebi, kablolar kıvrıldığında tekrar düzeltmenin çok zor olması. Zowie profesyonel oyuncular için mouse üreten bir firma. Turnuvalara gidip gelirken mouse kablosunu çok fazla kıvırıp açmak zorunda kalıyorlar mouseları toplarken, bu da hem örgüde zedelenme hem de örgüde oluşan çarpıklıklar yüzünden kontrol kaybına neden oluyor. Bu yüzden direkt kauçuk kaplama kullanılıyor. O kaplama da en az örgü kablo kadar güçlü bu arada.