Zowie EC2-A vs SteelSeries Rival 300

Silva

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, SS Kinzu v3 kullanıyordum fakat sol tuşu bazen tutukluk yaptığı için değiştireceğim. Aktif CS:GO oyuncusuyum. LAN turnuvalarına katıldığımız için biraz sıkıntı çıkarmaya başladı. Bu sebeplerden ötürü sizden mouse önerileri bekliyorum.

Benim bulduğum, daha doğrusu profesyonel oyuncuların çoğunlukla kullandıkları iki mouse var. SS Rival 300 ve Zowie EC2-A.

SS Rival 300 bana daha iyi gibi geldi ama Zowie'de son zamanlarda çok tutulan bir ekipman haline geldi. Elim biraz büyük olduğu için SS Rival 300'ü tercih etmemi isteyenler biraz daha fazla. Sizce hangi mouseyi tercih etmeliyim? İyi forumlar.

Zowie EC2-A ile ilgili bir tecrübem yok. Rival 300 kullanıyorum, büyük eli olan insanlar için gayet iyi.
CS:GO'da üzmez.

Eğer elin büyükse Rival 300 birebir. Ben de kullanıyorum ve ergonomi açısından oldukça iyi. Terleme biraz yapıyor bende. Benim elim biraz çabuk nemlenir onun da etkisi var. Ama çok rahatsız edecek düzeyde değil. Bir mağazada gidip deneme imkanın varsa dene. Hangisi eline daha uygunsa onu al.

İlgi ve alakanızdan ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum. İzlediğim videolara göre SS Rival 300 ve Zowie EC2-A birbirine benzeyen, FPS oyunlarında üzmeyecek mouselar. Fakat SS Rival 300'ü biraz daha önde tutuyorlar. Eli büyük olanlarında SS Rival 300'ü önerdiklerini gözlemledim. Kararımı verdim ve SS Rival 300 alacağım. Yakın zamanda incelemesini de foruma ekleyeceğim.

Kararın ne yönde oldu ? Rival 300 mousem var fakat soyuldu ve aşındı. Zowie'nin bir modelini veya SteelSeries Sensei Raw almayı düşünüyorum. Aldınız mı acaba ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı