omerpolitoglu Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2017 #1 Aşınması vs. olmayan herhangi bi soruna ugramamış olan ürün alınacaktır. Ürünü satmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2017
Aşınması vs. olmayan herhangi bi soruna ugramamış olan ürün alınacaktır. Ürünü satmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler.
J Jyushimatsu Hectopat Katılım 19 Şubat 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2017 #2 Şuan elimde hiç bir sorunu olmayan 1 hafta kullanılmış Zowie EC2-A yı satıyorum. Kutusu,garantisi,yedek skatezleri faturası vs, her şeyi mevcut.
Şuan elimde hiç bir sorunu olmayan 1 hafta kullanılmış Zowie EC2-A yı satıyorum. Kutusu,garantisi,yedek skatezleri faturası vs, her şeyi mevcut.
mikeehrmantraut Megapat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 323 20 Şubat 2017 #3 Jyushimatsu dedi: Şuan elimde hiç bir sorunu olmayan 1 hafta kullanılmış Zowie EC2-A yı satıyorum. Kutusu,garantisi,yedek skatezleri faturası vs, her şeyi mevcut. Genişletmek için tıkla... Fiyat nedir kardeşim ? Birde nerden ulaşabilirim, yazarsan sevinirim.
Jyushimatsu dedi: Şuan elimde hiç bir sorunu olmayan 1 hafta kullanılmış Zowie EC2-A yı satıyorum. Kutusu,garantisi,yedek skatezleri faturası vs, her şeyi mevcut. Genişletmek için tıkla... Fiyat nedir kardeşim ? Birde nerden ulaşabilirim, yazarsan sevinirim.
J Jyushimatsu Hectopat Katılım 19 Şubat 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2017 #4 mikeehrmantraut dedi: Fiyat nedir kardeşim ? Birde nerden ulaşabilirim, yazarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Fiyat olarak 200 TL'ye satmayı düşünüyorum kesin olarak alıcıysanız ulaşım bilgilerini vereceğim
mikeehrmantraut dedi: Fiyat nedir kardeşim ? Birde nerden ulaşabilirim, yazarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Fiyat olarak 200 TL'ye satmayı düşünüyorum kesin olarak alıcıysanız ulaşım bilgilerini vereceğim
mikeehrmantraut Megapat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 323 21 Şubat 2017 #5 Jyushimatsu dedi: Fiyat olarak 200 TL'ye satmayı düşünüyorum kesin olarak alıcıysanız ulaşım bilgilerini vereceğim Genişletmek için tıkla... Evet alıcıyım. Yazarsan sevinirim
Jyushimatsu dedi: Fiyat olarak 200 TL'ye satmayı düşünüyorum kesin olarak alıcıysanız ulaşım bilgilerini vereceğim Genişletmek için tıkla... Evet alıcıyım. Yazarsan sevinirim
J Jyushimatsu Hectopat Katılım 19 Şubat 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2017 #6 mikeehrmantraut dedi: Evet alıcıyım. Yazarsan sevinirim Genişletmek için tıkla... mail adresim burdan e-mail atarsan dönüş yapacağım. Son düzenleme: 13 Mayıs 2019
mikeehrmantraut dedi: Evet alıcıyım. Yazarsan sevinirim Genişletmek için tıkla... mail adresim burdan e-mail atarsan dönüş yapacağım.
omerpolitoglu Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2017 #7 Jyushimatsu Genişletmek için tıkla... Üstadım cevap yazma konusunda biraz geç oldu kusura bakma ürün hala elinde ise mail adresinden benimle iletişime geçebilir misin. omerpolitoglu@gmail.com
Jyushimatsu Genişletmek için tıkla... Üstadım cevap yazma konusunda biraz geç oldu kusura bakma ürün hala elinde ise mail adresinden benimle iletişime geçebilir misin. omerpolitoglu@gmail.com