Zowie EC2-b'den Razer V2 X HyperSpeed'e geçilir mi?

Makaleler
17
Yer
İzmir
Selam. Elimde Zowie ec-2b var. Memnunum ama kablosuz fare istiyorum. Elimde ki fareyi satıp buna geçsem kötü mü olur?

Yazılım ile uğraşıyorum ve arada bir hikayeli ve rekabetçi oyunlar oynuyorum. Günde +14 saat diyebilirim.

Farelerden pek anlamam bu bütçe de farklı öneriler alabilirim. Ayrıca pilli mouse nasıl oluyor? Sürekli yeni pil mi almam gerekiyor? Pili şarj eden aletler varmış onlardan alınıyor sanırsam. Sizlerin yorumlarını bekliyorum teşekkürler.

Eğer ki istediğim zaman kablolu versiyona geçebileceğim mouse varsa çok hoşuma gider.

Ayrıca Zowie EC-B'yi kaç TL'ye satabilirim? Garantisi 1 yıl daha var. Kutunun içinde yedek olan skatez poşeti dahi açık değil. Mouse çok temiz.

@BerkayZ87
@550519
@ImDominatingU

Son düzenleme:
İkisi de ergo mouse diye biliyorum. Geçişte sıkıntı yaşamazsınız. Bende pilli mouse vardı. Pilini değiştiriyordum ama şarj edilebilir pil de kullanabilirsiniz. Piyasada EC-B modeli kalmamış o yüzden net bir fiyat biçmek pek mümkün değil ama 500-600den bırakabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

Sürekli pil bitince değiştirmeyi hiç güzel bulmuyorum açıkçası. İmkân var ise, 200 300 daha koyup DARMOSHARK M3 alın. Hiçbir şekilde pişman edeceğini zannetmem. Yoksa bakılabilir pek seçenek yok gibi.

Teşekkürler yorumun için.
Yani evet dediğin gibi aslında bende bundan dolayı sormak istedim. Dediğin mouse nasıl çalışıyor acaba kablo ile mi şarj oluyor?

Yani evet dediğin gibi aslında bende bundan dolayı sormak istedim. Dediğin mouse nasıl çalışıyor acaba kablo ile mi şarj oluyor?

İçinden böyle 3 parça şey çıkıyor. Turuncu olarak işaretli olan parçayı ilk geldiğinde kasaya takip bağlantısını yapıyorsunuz. Sonra turuncu olan şeyi pembe şeye takıp istediğiniz bir cihaza bağlamak için kullanabilirsiniz. Mavi olarak işaretlediğim şeyi pembe olanın arkasına takıyorsunuz. Şarjı bitince oradan çıkarıp mouse'un önünde olan girişe takıyorsunuz. Yeşil olan şeyi de kasanın önüne takıyorsunuz. Biraz karışık anlatmış olabilirim, kusura bakmayın.

Yani anladığım kadarıyla yine her zaman ki gibi 2.4ghz ile bağlantımızı yapıyoruz ve kullanıyoruz. Şarjı bitince ise dediğin bağlantıyı yapıyoruz ve şarj oluyor doğru mu anladım? Eğer ki böyleyse mükemmel. Yani pil masrafı gitmiş oluyor. Mouseyi kullanıyorsun anladığım kadarıyla bana özet geçebilir misin? Şarjı vs ne kadar gidiyor acaba? Yani 2-3 gün şarj etmeden kullansam sonra şarja taksam sabaha kadar her türlü dolar yani mantıken detaylı bilgi verirsen çok memnun olurum şuan kafam yattı bu mouse'a. Pil masrafı yok sonuçta. Anladığım kadarıyla istediğim zaman da kablolu kullanıyorum.

İlk başta 2.4GHz ile bağlantısını yapıyorsunuz. Sonra onu üstte gösterdiğim pembe şeye takıyorsunuz. Dediğim gibi başka cihazlarda kullanabilirsiniz. Şarjı bitince mavi olan şeyi mouse'un önünde bulunan girişe takıp, yine istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Pil masrafı vesaire yok, tamamen şarj tak bitti. Ürünü kullanmıyorum, görselleri temsili aldım YouTube üzerinden. Şarj süresi 83 saat yazıyor. Şarjı bitince muhtemelen 1.5-2 saat içersinde tamamen %100 oluyordur. Öyle çokça beklemene gerek yok.

Gerçekten iyi duruyor geçilir bu mouse'a onun dışında pil ile çalışan zaten istemiyordum konuda belirtmiştim, zowie'yi satıp geçmek mantıklı gibi duruyor aslında.

Gerçekten iyi duruyor geçilir bu mouse'a onun dışında pil ile çalışan zaten istemiyordum konuda belirtmiştim, zowie'yi satıp geçmek mantıklı gibi duruyor aslında.
Yani pil bir de ekstra ağırlık kattığı için hiç gözüme girmiyor. imkân var ise eğer tabi DARMOSHARK bakılabilir. Merak ettiğiniz bir şey olursa yine sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…