Piyasası hakkında pek fikrim yok vallahi. Net bir şey diyemiyorum.Çok teşekkürler. Alacağım büyük ihtimalle ama önce satmam lazim fareyi.
Piyasası hakkında pek fikrim yok vallahi. Net bir şey diyemiyorum.Çok teşekkürler. Alacağım büyük ihtimalle ama önce satmam lazim fareyi.
Hocam, etiketinizi görmemişim kusura bakmayın zaten ikseroo hocam aydınlatmış sizi. Şu fotoğraftaki olayı da anlatmış zaten ben de kendi mouse'umdan yola çıkayım. 2.4GHz ile bağlantısı hep var hocam fakat pil tasarrufu amaçlı bluetooth kullanıyorum. Bunu nerelerede kullanıyorum : makale yazarken, video izlerken, ödevleri yaparken veya tamamiyle oyun oynamıyorken. Böyle yaparsan şarj süresine ek süre katarsın.
Ben bunu bile yapmadığım zaman çok rahat bir şekilde 6-7 gün ( Bluetooth modunu kullanırken pil ömrü: Aydınlatma kapalıyken 148 saat ve varsayılan aydınlatma açıkken 98 saat; 2.4 GHz RF modunu kullanırken pil ömrü: Aydınlatma kapalıyken 119 saat ve varsayılan aydınlatma açıkken 86 saat.) gidiyor diyebilirim 2.4GHz ile ve aktif olarak bilgisayardayım her gün gece 3-4'e kadar, vizeler sağ olsun ama bitti rahatım artık konudan sapmayalım
Şarj olurken de ikseroo'nun dediği gibi kabloyu takıyorsun ve şarj olurken de rahatça kullanabiliyorsun.
Ayrıca, içinden çıkan şu Type-C ve USB girişli aparat 2.4GHz donglesinin çekimini kuvvetlendiriyor ve yakınlaştırdığın için mouse'ye doğru daha iyi çekiyor. Dongleyi USB girişine, diğer kısma da Type-C takıp kasaya takıyorsun. Aynısı benim Asus'da var fakat kullanmıyorum açıkçası sorun yaşatmıyor bana.
Paracord kablo olması sebebiyle de asla hissetmiyorsun kabloyu, harbi fark yaratıyor insana. Bu mouse'da da vardır paracord diye düşünüyorum.
Bide mouse'u alırsan, kablo takınca kablolu moda almayı unutmaBen unutuyorum hep.
Ayrıca bide inceleme çekmiş birisi ve en detaylısı bu, 1 gün önce atmış.
Rica ederim hocam, hayırlı olsun şimdiden.Çok teşekkürler çok uzun yazmışsın eline sağlık. Alacağım kesin. Teşekkürler hepinize gerçekten güzel fareymiş.
@ImDominatingU @599108
Connectgame'in kendi sitesinden alsam sorun olur mu?
Malzeme kalitesi nasıl acaba başka konuda birisi kötü demiş.Rica ederim hocam, hayırlı olsun şimdiden.
Sorun olmaz hocam oradan alıyor herkes.
Sorun olmaz hocam. Çoğu kişi oradan aldı zaten.Çok teşekkürler çok uzun yazmışsın eline sağlık. Alacağım kesin. Teşekkürler hepinize gerçekten güzel fareymiş.
@ImDominatingU @599108
Connectgame'in kendi sitesinden alsam sorun olur mu?
Ekstra kırılma mevsuzuna şöyle diyeyim. Discord üzerinden arkadaşın teki M3'e yumruk atmış, o yüzden kırılmış. Yoksa durduk yere kırılmaz tabi ki. Yumruk atsam çoğu ürün kırılır tabi.Malzeme kalitesi nasıl acaba başka konuda birisi kötü demiş.
Darmoshark M3 alınır mı?
Selamlar. Elimde ki Zowie EC-2B fareyi satıp Darmoshark M3 almak istiyorum. Sizce alınır mı? Kullananlar yorum yapabilir mi? Değişme amacım kablosuz kullanmak istemem.www.technopat.net
Yani bir yere çarptırmam, vurmam sağlam bakarım. Bu kadar para veriyorum şimdi çekindim doğrusu.Ekstra kırılma mevsuzuna şöyle diyeyim. Discord üzerinden arkadaşın teki M3'e yumruk atmış, o yüzden kırılmış. Yoksa durduk yere kırılmaz tabi ki. Yumruk atsam çoğu ürün kırılır tabi.
Ultra-hafif her mouse'da bu durum olacak hocam. Malzeme kalitesi kaliteli oluyor ama sert davranmadıkça bir şey olmaz, korkmayın.Yani bir yere çarptırmam, vurmam sağlam bakarım. Bu kadar para veriyorum şimdi çekindim doğrusu.
Tamamdır hocam teşekkürler. Sorun yok o zaman. Zaten dikkatli kullanıyorum ekipmanları.Ultra-hafif her mouse'da bu durum olacak hocam. Malzeme kalitesi kaliteli oluyor ama sert davranmadıkça bir şey olmaz, korkmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.