FrostyDP Kilopat Katılım 31 Temmuz 2016 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #1 Merhaba, Zowie FK1+ b modelini satın aldım. Bugün elime ulaştı fakat bir driver bulamadım. Acaba herhangi bir driveri var mı?
Merhaba, Zowie FK1+ b modelini satın aldım. Bugün elime ulaştı fakat bir driver bulamadım. Acaba herhangi bir driveri var mı?
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 23 Şubat 2021 #2 FrostyDP dedi: Merhaba, Zowie FK1+ b modelini satın aldım. Bugün elime ulaştı fakat bir driver bulamadım. Acaba herhangi bir driveri var mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla o mouseların yazılımı yok. Yazılım olarak yapılabilecek çoğu ayarı da mouseun altından yapabiliyorsunuz yanlış bilmiyorsam.
FrostyDP dedi: Merhaba, Zowie FK1+ b modelini satın aldım. Bugün elime ulaştı fakat bir driver bulamadım. Acaba herhangi bir driveri var mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla o mouseların yazılımı yok. Yazılım olarak yapılabilecek çoğu ayarı da mouseun altından yapabiliyorsunuz yanlış bilmiyorsam.
FrostyDP Kilopat Katılım 31 Temmuz 2016 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #3 EQUARIA dedi: Bildiğim kadarıyla o mouseların yazılımı yok. Yazılım olarak yapılabilecek çoğu ayarı da mouseun altından yapabiliyorsunuz yanlış bilmiyorsam. Genişletmek için tıkla... Hz ayarlama tuşu ve DPI tuşu var fakat ben bu DPI hassasiyetini kendime göre nasıl ayarlayacağım acaba.
EQUARIA dedi: Bildiğim kadarıyla o mouseların yazılımı yok. Yazılım olarak yapılabilecek çoğu ayarı da mouseun altından yapabiliyorsunuz yanlış bilmiyorsam. Genişletmek için tıkla... Hz ayarlama tuşu ve DPI tuşu var fakat ben bu DPI hassasiyetini kendime göre nasıl ayarlayacağım acaba.
allmightymihawk Decapat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 366 Çözümler 3 2 Mart 2021 #4 Zowie'de mouselar tak çalıştır. DPI ayarı yok. Alttaki turşlardan ayarlıyorsun. Ayar yaparken kafan karışırsa, Mouse Rate Checker şuradan rate'in kaçta olduğuna bakabilirsin.
Zowie'de mouselar tak çalıştır. DPI ayarı yok. Alttaki turşlardan ayarlıyorsun. Ayar yaparken kafan karışırsa, Mouse Rate Checker şuradan rate'in kaçta olduğuna bakabilirsin.