EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar selam Zowie FK1-C almayı düşünüyorum. Sadece bu iki sitede bulabildim güvenilirlikleri nedir ve normal FK1-Cdir değil mi? Zowie FK1-C Kablolu Large Gaming Mouse Mouse’un ön tarafı, mouse’u kaldırmak ve güvenli bir tutuş sağlamak için ekstra destek sağlamak üzere genişletildi. www.gaming.gen.tr Zowie FK1-C Kablolu Large Gaming Mouse - Laptop.Com.TR Zowie FK1-C Hem avuç içi tutuş hem de pençe tutuş kullanıcıları için uygun olan düşük profilli tasarım, avuç içi ve profil arasında daha fazla alan sağlayarak www.laptop.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2023
Arkadaşlar selam Zowie FK1-C almayı düşünüyorum. Sadece bu iki sitede bulabildim güvenilirlikleri nedir ve normal FK1-Cdir değil mi? Zowie FK1-C Kablolu Large Gaming Mouse Mouse’un ön tarafı, mouse’u kaldırmak ve güvenli bir tutuş sağlamak için ekstra destek sağlamak üzere genişletildi. www.gaming.gen.tr Zowie FK1-C Kablolu Large Gaming Mouse - Laptop.Com.TR Zowie FK1-C Hem avuç içi tutuş hem de pençe tutuş kullanıcıları için uygun olan düşük profilli tasarım, avuç içi ve profil arasında daha fazla alan sağlayarak www.laptop.com.tr
burakoruk Kilopat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 1.418 Makaleler 4 Çözümler 23 23 Mayıs 2023 #2 İkisi aynı firma zaten. Onun dışında gaming.gen.tr ürünleri satana kadar güvenilirdir. Sattıktan sonrası ise şansınıza bağlı.
İkisi aynı firma zaten. Onun dışında gaming.gen.tr ürünleri satana kadar güvenilirdir. Sattıktan sonrası ise şansınıza bağlı.
hayvanormal Decapat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 278 Daha fazla Sistem Özellikleri r5800x3d rtx3070ti b550 3600mhz cl18 Cinsiyet Erkek Meslek güvenlik görevlisi birazda çiftçi ama hayalleri baska 23 Mayıs 2023 #3 burakoruk dedi: İkisi aynı firma zaten. Onun dışında gaming.gen.tr ürünleri satana kadar güvenilirdir. Sattıktan sonrası ise şansınıza bağlı. Genişletmek için tıkla... bir çok yer öyle değil mi? Gaming gen e özel degil bence bu.
burakoruk dedi: İkisi aynı firma zaten. Onun dışında gaming.gen.tr ürünleri satana kadar güvenilirdir. Sattıktan sonrası ise şansınıza bağlı. Genişletmek için tıkla... bir çok yer öyle değil mi? Gaming gen e özel degil bence bu.