Zowie FK2-DW vs Lamzu Maya X

Bütçe
5700

Raemn

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,

Son 2 haftadır bu iki mouse arasında karar vermekte zorlanıyorum. Aktif olarak Logitech G PRO X Superlight kullanıyorum ve ilk çıktığı günden beri bu fareyi kullanıyorum. Mouse şekline tamamen alıştım ancak bu fareyi tam 6 kez servise göndermek zorunda kaldım. Artık mouse değiştirmek istiyorum çünkü tekerlek veya tıklama sorunlarıyla tekrar karşılaşmak istemiyorum. Teknolojik olarak beni tatmin edecek bir model arıyorum.

60-65 gram ağırlığındaki farelere alışkınım, bu yüzden FK2-DW'den yana herhangi bir endişem yok. Ancak garanti ve servis konularında Lamzu hakkında biraz çekincelerim var. İki seçenek arasında kararsız kaldım, aranızda deneyimi olanlar varsa bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne aldınız acaba şuan

Tesadüf gibi ama ben de 3 marka arasında kaldım
WLMouse Beast X modellerinden Max veya Pro
Zowie FK2-DW
Lamzu Maya X

Beast X Pro tek geçer Max bir tırnak geride. G PRO X kullanıyorsan Beast X başta elinde kaybolur ama alıştığında çok güzel bir avantajı var.

FK2-DW yeni bir ürün 2025 yılında çıktı
O anlamda değil switch sensör MCU kısmında. Bu ürünü hiç öneren görmedim ben olsam Lamzu veya Pulsar tarafına bakardım.

O anlamda değil switch sensör MCU kısmında. Bu ürünü hiç öneren görmedim ben olsam Lamzu veya Pulsar tarafına bakardım.
İyi bir MCU kullanıyor evet haklısınız forumlar da çok kullanan veya öneren olmadı ama alışkanlık FK1C'den geliyor bana biraz simetrik mouse alışkanlığı da var ben de o yüzden bunu tercih edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…