Xoneheim Hectopat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #1 Mouse almayı düşünüyorum. Genelde PUBG oynuyorum. İkisi arasında hangisini tercih etmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2019
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.916 Makaleler 6 Çözümler 30 23 Kasım 2019 #2 Rival 600'ün sensörü çok daha iyi ama Zowie ona göre biraz daha sade ve hafif. Siz ne tarz oyunlar oynuyorsunuz?
Rival 600'ün sensörü çok daha iyi ama Zowie ona göre biraz daha sade ve hafif. Siz ne tarz oyunlar oynuyorsunuz?
Xoneheim Hectopat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #3 Silinen üye dedi: Rival 600'ün sensörü çok daha iyi ama Zowie ona göre biraz daha sade ve hafif. Siz ne tarz oyunlar oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben çoğunluk olarak pubg oynuyorum.Nadir olarakta singleplayer oyunlar.
Silinen üye dedi: Rival 600'ün sensörü çok daha iyi ama Zowie ona göre biraz daha sade ve hafif. Siz ne tarz oyunlar oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben çoğunluk olarak pubg oynuyorum.Nadir olarakta singleplayer oyunlar.
ShaunWright Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 106 24 Kasım 2019 #4 Rival 600 kullanıcı olarak kesinlikle almamanı tavsiye ederim. Sol click ve yan kauçukları sıkıntı cıkarıyor. Kronik arızası var 2 sene oldu 5 defa garantiye götürdüm. Zowie al rahatına bak
Rival 600 kullanıcı olarak kesinlikle almamanı tavsiye ederim. Sol click ve yan kauçukları sıkıntı cıkarıyor. Kronik arızası var 2 sene oldu 5 defa garantiye götürdüm. Zowie al rahatına bak