Zowie S2 alınır mı?

yucewalden

Hectopat
Makaleler
1
Selam, sadece FPS oyunları için bir mouse bakıyordum. Bu mouse gözüme iyi geldi büyük gelmez değil mi? El ölçülerim 19 8.

FPS oyunları için gayet güzel bir mouse.
Ancak ben büyük ihtimal RGB'si olmadığından almazdım.

Aslında ben gösterişten çok rahatlığa önem vermeyi düşünüyorum. Razer DeathAdder V2 aldım ve cidden rahatlığı claw için hiç uygun değil şimdi de bu fareye bakıyorum daha rahat olacak gibi gözüküyor Razer da V2 de avuç içimin dolu olmaması benim daha rahatsız oynamama sebep oluyordu bu mouse da böyle bir sorun yaşamıycağımı düşünüyorum.

Son düzenleme:

Tabii ki sizin tercihiniz.
Büyük ihtimalle sorun yaşamazsınız.

@yucewalden Kablosuz Fury Z bakabilirsiniz, S2 klonu bizzat ben kullanıyorum ürüne asla Rampage diye bakmayın. Sorularınız varsa alabilirim. 2.olarak Xtrfy M42 öneririm, arka kapağıda değiştirilebiliyor. İsterseniz Hyperx Haste de bakabilirsiniz. S2 eski, şahsen almam öyle aman aman da özellikleri yok. Rakipleri çok güçlendi. Önerilerim kablolu isterseniz:

Kablosuz isterseniz:

Bizzat ben Fury Z kullanıyorum, öneririm. Bana sorun yaşatmadı, bir araştırın derim.

Peki S2 bana küçük gelir mi?

S2 eskidi, kablosu yeterince iyi değil ve hareketlerinizi kısıtlayacaktır. Geri kalan özellikleri iyi sayılır.

Eğer S2 istiyorsanız belki aftermarket bir paracord kablo alıp değiştirebilirsiniz.

Eğer uğraşmak istemiyorsanız bu fareler stok haliyle S2'den çok daha iyiler:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…