Zowie S2 alınır mı?

middlerock

Hectopat
Merhabalar mouse alacağım. Zowie yeni s modeli gördüm 430 TL fiyatı var. 3360 sensöre sahip. Claw grip tutuşum var. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinize oturacağını düşünüyorsanız evet alınır.
İlk mouse um SS Rival 100 idi boyutları nerdeyse aynı bir de Hyperx Pulsefire Surge RGB modeli de boyutları itibarıyla bana uygun gözüküyor ikisi arasında ergonomi dışında pek fark yok gibi Hyperx hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hyperx Pulsefire Surge RGB 3398 sensörünü kullanıyor piyasada olan en iyi sensörlerden.
Teşekkür ederim cevaplar için yani hyperx pulsefire surge rgb fiyat itibarıyla zowieden daha ucuz bu mouse boyutlarına benzer önerebileceginiz mouse varmıdır Haftaya cuma bir mouse alacağım o zamana kadar araştırıyorum .

Zowie tam olarak neye bu fiyatları biçiyor anlam veremiyorum. Rakiplerinden daha kötü sensör kullanıp daha pahalıya satıyor mouseları. Yani programsız polling rate ve dpi ayarlanabiliyor diye mi her şey? Reklam işte her şey reklama bakıyor. Üstelik bazı modellerde Huano switch kullandığı için kazık gibi aynı şekilde mouse tekerleği de öyle.

Ergonomik ve tak çalıştır mantığı olduğundan sanırım. Sizin önerebileceğiniz mouse var mı fazla büyük olmayan

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar mouse alacağım. Zowie yeni s modeli gördüm 430 TL fiyatı var. 3360 sensöre sahip. Claw grip tutuşum var. Sizce alınır mı?
Gameekstraya gidip zowie fareleri ücretsiz bir şekilde deneyimleyip kendinize en uygun modeli bulabilirsiniz. Ben 1 senedir steelseries rival 600 kullanıyorum memnun değilim 96 gram fazla ağır. 90 gramdan daha ağır fareleri tavsiye etmiyorum ayrıca 3360 gayet iyi bir sensör. Bende s2 almayı düşünüyorum bu yüzden alınır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…