O Ozyyy Yoctopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #1 Selam Zowie XL2411 144Hz monitör kullanıyorum fakat oyun oynarken aşırı derecede ısınıyor. Bazen el vurulmuyor ve oyunların akıcılığının gittiğini görüyorum sizde de oluyor mu bu tarz ısınmalar güç kablosundan olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2022
Selam Zowie XL2411 144Hz monitör kullanıyorum fakat oyun oynarken aşırı derecede ısınıyor. Bazen el vurulmuyor ve oyunların akıcılığının gittiğini görüyorum sizde de oluyor mu bu tarz ısınmalar güç kablosundan olabilir mi?
Kyrie Irving Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #2 Isındığı zaman buzdolabına at (!) Artı 0 Eksi
darkageman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 1.342 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ticari Bankacılık 4 Eylül 2022 #3 Garanti servisine mail atıp durumu bildirin bence isterseniz. Artı 0 Eksi
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #4 Güç kablosundan olacağını sanmıyorum ama elinde başka varsa değiştirip deneyebilirsin. Bunun dışında tepkime süresini ayarını düşürmeyi deneyebilirsin. Yani ekstrem modda ise normal moda almayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Güç kablosundan olacağını sanmıyorum ama elinde başka varsa değiştirip deneyebilirsin. Bunun dışında tepkime süresini ayarını düşürmeyi deneyebilirsin. Yani ekstrem modda ise normal moda almayı deneyebilirsin.
KS KS O Ozyyy Yoctopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #5 darkageman dedi: Garanti servisine mail atıp durumu bildirin bence isterseniz. Genişletmek için tıkla... 2. el aldım Artyom Alekseyevich dedi: Güç kablosundan olacağını sanmıyorum ama elinde başka varsa değiştirip deneyebilirsin. Bunun dışında tepkime süresini ayarını düşürmeyi deneyebilirsin. Yani ekstrem modda ise normal moda almayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Extrem mod ne grafik olarak standart modunda oynuyorum. Son düzenleme: 4 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
darkageman dedi: Garanti servisine mail atıp durumu bildirin bence isterseniz. Genişletmek için tıkla... 2. el aldım Artyom Alekseyevich dedi: Güç kablosundan olacağını sanmıyorum ama elinde başka varsa değiştirip deneyebilirsin. Bunun dışında tepkime süresini ayarını düşürmeyi deneyebilirsin. Yani ekstrem modda ise normal moda almayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Extrem mod ne grafik olarak standart modunda oynuyorum.