Zte Axon 7 ya da One Plus 3

Langbeth

Kilopat
Daha fazla  
Zte Axon 7 ya da One Plus 3 almayı düşünüyordum. One Plus 3'ün RAM'i çok daha yüksek olmasına karşın bataryasının ZTE Axon7'den düşük olması günlük şarj konusunda beni şüpheye düşürdüğü için ZTE AXON 7 almaya karar verdim. Ama nerden nasıl alacağımı bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya kapasitesi yüksek olması daha iyi şarj süresi sunucak diye bir durum yok. Axon 7 modeli 2K ekran kullanıyor, One Plus 3 ise 1080P kullanıyor. One Plus 3 batarya olarak daha iyi bir telefon. 2K ile 1080P'nin güç tüketimleri arasında fark var. 2K çok daha fazla enerji harcar ve sisteme de daha fazla yük bindirir. One Plus 3 performans olarakta daha iyi güçlü bir telefon. İki telefonunda donanımları aynı ama ekran çözünürlüğü farkı var. RAM avantajı da var One Plus 3 modelinin. 4 GB RAM'de Android için yeterlidir. Kamera olarak ise kağıt üzerinde Axon 7 daha iyi duruyor ama hangisinin daha iyi olduğunu bilemiyorum. MP değerinin yüksek olması daha iyi fotoğraf çekeceği anlamına gelmiyor. Ön kameralarda iyi telefonlar. İkisi arasından One Plus 3 öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…