Kaiera Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 100 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri M2 MacBook Air 8GPU 8GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2023 #1 Arkadaşlar modemin arayüzüne gireceğim fakat arayüz şifresini çözemedim. Türk Telekom'un kendi sitesinde admin admin diyor ben "admin admin" denedim olmadı."admin Türk Telekom" denedim o da olmadı. Ne deneyebilirim başka? Modem adı: ZTE H298a V9. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2023
Arkadaşlar modemin arayüzüne gireceğim fakat arayüz şifresini çözemedim. Türk Telekom'un kendi sitesinde admin admin diyor ben "admin admin" denedim olmadı."admin Türk Telekom" denedim o da olmadı. Ne deneyebilirim başka? Modem adı: ZTE H298a V9.
Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.693 Çözümler 26 3 Mart 2023 #2 Hocam kullanıcı adı admin şifre TurkTelekom veya TürkTelekom deneyin.
5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 3 Mart 2023 #3 Kullanıcı adı admin şifre admin olarak deneyin. Ve girdiğiniz cihazda o internet ağına bağlanmış olmasına dikkat edin.
Kullanıcı adı admin şifre admin olarak deneyin. Ve girdiğiniz cihazda o internet ağına bağlanmış olmasına dikkat edin.
Kaiera Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 100 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri M2 MacBook Air 8GPU 8GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2023 #4 Arkadaşlar dediklerinizi zaten ben yapmış bulunmaktayım, neyse buldum zaten teşekkürler.
HeNiX Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.501 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2023 #5 Genelde kullanıcı adı "admin", şifre "turktelekom" şeklinde oluyor.
Kaiera Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 100 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri M2 MacBook Air 8GPU 8GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2023 #6 HeNiX dedi: Genelde kullanıcı adı "admin", şifre "Türk Telekom" şeklinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Denedim zaten yine de teşekkürler.
HeNiX dedi: Genelde kullanıcı adı "admin", şifre "Türk Telekom" şeklinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Denedim zaten yine de teşekkürler.
kintsugi Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 20 17 Kasım 2023 #7 Kaiera dedi: Denedim zaten yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Peki şifresi neymiş?
Kaiera Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 100 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri M2 MacBook Air 8GPU 8GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2023 #8 kintsugi dedi: Peki şifresi neymiş? Genişletmek için tıkla... Hocam abim benden habersiz değiştirmiş. HeNiX dedi: Genelde kullanıcı adı "admin", şifre "turktelekom" şeklinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Başlangıçta böyle oluyor.
kintsugi dedi: Peki şifresi neymiş? Genişletmek için tıkla... Hocam abim benden habersiz değiştirmiş. HeNiX dedi: Genelde kullanıcı adı "admin", şifre "turktelekom" şeklinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Başlangıçta böyle oluyor.
B borsakaplanı35 Decapat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #9 HeNiX dedi: Genelde kullanıcı adı "admin", şifre "Türk Telekom" şeklinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır arıyorum cidden sen çok iyi bir insansın.
HeNiX dedi: Genelde kullanıcı adı "admin", şifre "Türk Telekom" şeklinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır arıyorum cidden sen çok iyi bir insansın.