Kaiera Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 100 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri M2 MacBook Air 8GPU 8GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2023 #1 Arkadaşlar modemin arayüzüne gireceğim fakat arayüz şifresini çözemedim. Türk Telekom'un kendi sitesinde admin admin diyor ben "admin admin" denedim olmadı."admin Türk Telekom" denedim o da olmadı. Ne deneyebilirim başka? Modem adı: ZTE H298a V9. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2023
Arkadaşlar modemin arayüzüne gireceğim fakat arayüz şifresini çözemedim. Türk Telekom'un kendi sitesinde admin admin diyor ben "admin admin" denedim olmadı."admin Türk Telekom" denedim o da olmadı. Ne deneyebilirim başka? Modem adı: ZTE H298a V9.
Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.672 Çözümler 26 3 Mart 2023 #2 Hocam kullanıcı adı admin şifre TurkTelekom veya TürkTelekom deneyin.
5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 3 Mart 2023 #3 Kullanıcı adı admin şifre admin olarak deneyin. Ve girdiğiniz cihazda o internet ağına bağlanmış olmasına dikkat edin.
Kullanıcı adı admin şifre admin olarak deneyin. Ve girdiğiniz cihazda o internet ağına bağlanmış olmasına dikkat edin.
Kaiera Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 100 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri M2 MacBook Air 8GPU 8GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2023 #4 Arkadaşlar dediklerinizi zaten ben yapmış bulunmaktayım, neyse buldum zaten teşekkürler.
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2023 #5 Genelde kullanıcı adı "admin", şifre "turktelekom" şeklinde oluyor.
Kaiera Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 100 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri M2 MacBook Air 8GPU 8GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2023 #6 HeNiX dedi: Genelde kullanıcı adı "admin", şifre "Türk Telekom" şeklinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Denedim zaten yine de teşekkürler.
HeNiX dedi: Genelde kullanıcı adı "admin", şifre "Türk Telekom" şeklinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Denedim zaten yine de teşekkürler.
kintsugi Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 20 17 Kasım 2023 #7 Kaiera dedi: Denedim zaten yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Peki şifresi neymiş?
Kaiera Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 100 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri M2 MacBook Air 8GPU 8GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2023 #8 kintsugi dedi: Peki şifresi neymiş? Genişletmek için tıkla... Hocam abim benden habersiz değiştirmiş. HeNiX dedi: Genelde kullanıcı adı "admin", şifre "turktelekom" şeklinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Başlangıçta böyle oluyor.
kintsugi dedi: Peki şifresi neymiş? Genişletmek için tıkla... Hocam abim benden habersiz değiştirmiş. HeNiX dedi: Genelde kullanıcı adı "admin", şifre "turktelekom" şeklinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Başlangıçta böyle oluyor.
B borsakaplanı35 Decapat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #9 HeNiX dedi: Genelde kullanıcı adı "admin", şifre "Türk Telekom" şeklinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır arıyorum cidden sen çok iyi bir insansın.
HeNiX dedi: Genelde kullanıcı adı "admin", şifre "Türk Telekom" şeklinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır arıyorum cidden sen çok iyi bir insansın.