Mesajınızdan sonra biraz araştırma yaptım. ngrok github sayfasında sizinle aynı şeyi yapmaya çalışıp başaramamış biri issue açmış. En alt mesajda biri bunu squid-cache ile başarabildiğini söylemiş. Bakmak isterseniz link:
Hello, I am trying to use ngrok as a HTTP proxy server similarly to this user's issue: inconshreveable/ngrok#379 In that post, a user says: ngrok will not send through forward proxy requests (just ...
Ben de merak edip denemek istedim ve sanırım başarılı oldum. Sanırım diyorum çünkü proxy'ler hakkında pek bir bilgim yok. Denemek isterseniz buradan Squid for Windows'u kurun:
MSI installer for Squid for Windows
Kurduktan sonra ngrok'u "ngrok tcp 3128" komutuyla çalıştırın. (3128 Squid'in default port numarası)
Bunu yaptıktan sonra telefonumdan proxy'yi ayarını otomatik yaparak ngrok linkini başında tcp olmadan, port numarası dahil olacak şekilde girdim. (Başındaki tcp:// kısmını yazdığımda çalışmadı.)
Bu şekilde telefonumdan internete çıkabildim fakat oldukça yavaştı. İsterseniz siz de test edip bakabilirsiniz.