ZTE H3600 ile TP-Link W8961n köprüleme nasıl yapılır?

Merhaba. Salona 2. modemi router olarak kurmak istiyorum. Başlıkta belirttiğim modemleri kullanıyorum. ZTE H3600 ana modem zaten, TP-Link'i köprü yapmak istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Bina iç tesisatından salondaki Ethernet çıkışında kablo mevcut zaten.

Ana Modem'den köprü modunu açtım, routera bağlanıp köprü modunu etkinleştirip ana modem ile bağlantısını yaptım. Ama ana Modem'de köprü modu açık olduğunda internet gelmiyor modeme. Burada takıldım. @Disty hocam yardımcı olabilir misiniz?

Köprü moduna almak routerin bütün router özelliklerini devre dışı bırakır zaten, yani internet bağlantısı olmaz. Tam olarak ne yapmaya çalışıyorsunuz?

Access Pointer' ın adını da köprüleme yaptınız ya; valla helal olsun sizlere :))))

Köprü moduna almak routerin bütün router özelliklerini devre dışı bırakır zaten, yani internet bağlantısı olmaz. Tam olarak ne yapmaya çalışıyorsunuz?

Hocam ikinci modemi kurup salonda kullanmak istiyorum. Ana modem uzak olduğu için balkonda çekmiyor.

Hocam bağlantı sonrası internet yok Access Point de konusunu açtım rica etsem oradan yardımcı olsanız. @Disty

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı