ZTE H3600 modem ayarları nasıl yapılmalı?

faratt

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba dostlar, ben modemimin ayarlarını modemim kendi odamdan tam çekmediği için değiştirmek istiyorum fakat bu konu hakkında pek bir bilgi sahibi değilim.
Şimdilik kendi bildiğim kadarıyla ayarları böyle yaptım;

resim_2023-05-25_214941669.png

Modemim Turkcell Superonline'ın verdiği ZTE H3600 modeli, hangi ayarları yapmamı tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı modem var, ben böyle kullanıyorum. 5 GHZ kullanmıyorum bu arada. Bazen sapıtıyor bende. 2.4 GHZ'de bant genişliğini 40 MHZ yap yeter bence.
5 GHz'yi bluetooth aygıtlar kullandığım için kapatmıyorum çünkü telefona kulaklığımı ya da hoparlörümü modeme uzak bir yerden bağladığım zaman ikisi de 2.4GHz kullandığı için internet hızım düşüyor. 2.4GHz'de bant genişliğini de 40MHz'ye 2 gün önce çektim, evet birazcık artış var ama hâlâ yeterli değil.

Evet ben de modeme yakınken gerçekten çok az sıkıntı yaşamışımdır muhtemelen ama modeme uzak olduğum yerlerde aynısını söyleyemeyeceğim. Uzak derken öyle ahım şahım bir uzaklıktan da bahsetmiyorum aslında fakat düzeltemezsem son çare olarak modemin yerini değiştireceğim.

Merhaba bende dün turkcell fiber e geçtim bu modemi yolladılar en iyi ayarlar ve modem e erişim ip si nedir akşam eve gidince ayarları yapayım teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı