T TahirKural Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #1 Merhaba, geçenlerde yeni bir modem aldım. TTNET'ten kalan ZTE H3600 modemimi Access Point yapamadım. Bunu nasıl yapabilirim? Rootlamam mı lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2025
Merhaba, geçenlerde yeni bir modem aldım. TTNET'ten kalan ZTE H3600 modemimi Access Point yapamadım. Bunu nasıl yapabilirim? Rootlamam mı lazım?
MrVegas Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 387 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #2 Merhaba, iki routeri bir birine bağlayarak ve Access Point yapacağınız ZTE modemde DHCP servisini kapalı hale getirmeniz gerekmektedir. Artı 0 Eksi
Merhaba, iki routeri bir birine bağlayarak ve Access Point yapacağınız ZTE modemde DHCP servisini kapalı hale getirmeniz gerekmektedir.
KS KS T TahirKural Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #3 Yeni aldığım modemi access point yaptım bir sorun yok. MrVegas dedi: Merhaba, iki routeri bir birine bağlayarak ve Access Point yapacağınız ZTE modemde DHCP servisini kapalı hale getirmeniz gerekmektedir. Genişletmek için tıkla... Rootlamam fln gerekiyormuş bende uğraşmadım Artı 0 Eksi
Yeni aldığım modemi access point yaptım bir sorun yok. MrVegas dedi: Merhaba, iki routeri bir birine bağlayarak ve Access Point yapacağınız ZTE modemde DHCP servisini kapalı hale getirmeniz gerekmektedir. Genişletmek için tıkla... Rootlamam fln gerekiyormuş bende uğraşmadım
MrVegas Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 387 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #4 TahirKural dedi: Yeni aldığım modemi Access Point yaptım bir sorun yok. Rootlamam falan gerekiyormuş bende uğraşmadım. Genişletmek için tıkla... Rootlamanıza gerek yok hocam, dediğim gibi DHCP ayarını kapatırsanız iş bitiyor. Artı 0 Eksi
TahirKural dedi: Yeni aldığım modemi Access Point yaptım bir sorun yok. Rootlamam falan gerekiyormuş bende uğraşmadım. Genişletmek için tıkla... Rootlamanıza gerek yok hocam, dediğim gibi DHCP ayarını kapatırsanız iş bitiyor.
KS KS T TahirKural Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #5 Hocam çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim MrVegas dedi: Rootlamanıza gerek yok hocam, dediğim gibi DHCP ayarını kapatırsanız iş bitiyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Hocam çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim MrVegas dedi: Rootlamanıza gerek yok hocam, dediğim gibi DHCP ayarını kapatırsanız iş bitiyor. Genişletmek için tıkla...
MrVegas Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 387 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #6 Ben teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim. Artı 0 Eksi