Chat gpt kokuyor sanki <3 Aradığım cevap değil maalesef.ZTE H3600 V9 modem modeli üzerinde QoS (Quality of Service) ayarı bulunmuyorsa ve başka bir hız sınırlama özelliği de sunmuyorsa, bazı alternatif çözümleri düşünebilirsin:
Ancak, 3. parti yazılımlar veya Firmware yüklemeleri konusunda dikkatli olmalısınız. Bu tür işlemler, cihazın garantisini etkileyebilir ve yanlış uygulandığında cihazın işlevselliğini kaybetmesine neden olabilir? Eğer bu tür özelliklere ihtiyaç duyuyorsanız, modemi destekleyen ve daha fazla özellik sunan bir cihaz düşünmeniz önemlidir.
- Bağlantı Kontrolü:
- Modeminizin yönetim arayüzünde "Bağlantı Kontrolü" veya benzer bir özellik olabilir. Bu bölümde, cihazlara belirli saatlerde veya belirli günlerde internet erişimini sınırlayabilirsiniz.
- MAC adresi Filtreleme:
- Modeminiz genellikle "MAC adresi Filtreleme" özelliği sunar. Bu özellikle, ağa bağlı cihazların Mac adreslerini kullanarak belirli cihazların internet erişimini sınırlayabilirsiniz.
- Ayarlanabilir Hız Limitleri:
- Modeminiz, belirli cihazların bağlantı hızını sınırlayabilen bir özellik sunabilir. Bu özelliği bulmak için modeminizin yönetim arayüzünü kontrol edin.
- 3. Parti Firmware veya Yazılımlar:
- Modeminize üçüncü parti Firmware veya yazılım yükleyerek daha fazla özellik ekleyebilirsiniz. Ancak, bu işlem garantiyi geçersiz kılabilir ve dikkatlice yapılmalıdır.
- Harici Cihazlar:
- Hız sınırlama işlevini gerçekleştiren harici cihazları düşünebilirsiniz. Örneğin, bir ağ yönetim cihazı veya harici bir hız sınırlama cihazı kullanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.