ZTE H3600 V9 modem ve TP-Link AC1200 extender ile USB depolama erişimi

brightkuzey21

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Ev ağımda ZTE H3600 V9 model bir modem ve TP-Link AC1200 model bir menzil genişletici kullanıyorum. Modemimin USB portuna bir harici depolama aygıtı bağladım ve ağ üzerinden bu depolamaya erişmek istiyorum. Ancak, bilgisayarım TP-Link AC1200 genişleticiye bağlıyken, bu USB depolama aygıtına nasıl erişebileceğim konusunda bazı sorularım var:

1. Modemimin USB depolama desteği: ZTE H3600 V9 modeminin USB portu ağ depolama (nas) olarak kullanılabiliyor mu? Bu özelliği nasıl etkinleştirebilirim?
  2. IP adresi ve paylaşım ayarları: modeme bağlı USB depolama aygıtına erişmek için hangi IP adresini veya ağ yolunu kullanmalıyım? Bu ayarları nereden kontrol edebilirim?
  3. Extender üzerinden erişim: TP-Link AC1200 menzil genişleticim, modemin Wi-Fi ağını genişlettiği için, genişleticiye bağlıyken modem üzerindeki USB depolamaya erişebilir miyim? Extender'ın hangi modda çalışması gerekiyor?
  4. Bilgisayar üzerinden bağlanma: bilgisayarımda, extender üzerinden bağlandığımda USB depolamaya erişmek için hangi adımları izlemeliyim?
Bu konuda deneyimi veya bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…