ZTE H3600 vs Huawei HG8246X6

Berke_klc

Hectopat
Arkadaşlar modem değiştireceğim, yardıma ihtiyacım var. Superonline'da 10 yıldır falan HG255S diye uyduruk bir modemi kullanıyorum. Artık salon dışında doğru düzgün çekmiyor. Evde internete bağlanılmıyor, sürekli kesiliyor. 2-3 kişi bağlanınca patlıyor diye değiştirmek istedim. Aradım, 520 lira kitlediler. Yapacak bir şey yok. Sizce hangi modemi almalıyım? ZTE H3600 mü daha iyi yoksa Huawei HG8246X6 mı? Artıları eksileri nelerdir? Yardıma ihtiyacım var. Destek olursanız sevinirim.

H3600 kullandım çekim gücü o kadar iyi değildi.
H3600P var şu an. Evin her köşesinden neredeyse full çekiyor.

Arkadaşlar modem değiştireceğim, yardıma ihtiyacım var. Superonline'da 10 yıldır falan HG255s diye uyduruk bir modemi kullanıyorum. Artık salon dışında doğru düzgün çekmiyor. Evde internete bağlanılmıyor, sürekli kesiliyor. 2-3 kişi bağlanınca patlıyor diye değiştirmek istedim. Aradım, 520 lira kitlediler. Yapacak bir şey yok. Sizce hangi modemi almalıyım? ZTE H3600 mü daha iyi yoksa Huawei HG8246x6 mı? Artıları eksileri nelerdir? Yardıma ihtiyacım var. Destek olursanız sevinirim.

Paranla kendi cihazını almanı çneririm böylece cihazı özgürce kullanabilirsin benim önerim Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurup kullanman böylece Zapret kullanıp sansüronlinenin engellerini aşıp Discord kullanabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı